Ez jó fizetésnek számít?
Kelet-Magyaroszágon élek. Érettségim van csak.
Egy gyógyszeripari cégnél dolgozom. Csoportvezető ként. Tehát én is ugyan úgy dolgozom, mint a kollégák, csak nekem emelett egy halom adminisztratív munkát is kell vallanom. Természetesen a felelősség is az enyém. Sajnos három műszakban kell dolgozni. A légkör egyébként nyugodt és általában jó hangulatú. Persze néha előfordulnak rosszabb napok, de azt hiszem h ez mindenhol így van.
Ezért nettó 300.000ft-ot kapok, plusz kb nettó 28000 ft cafateriát.
Ez szerintetek mennyire számít jónak manapság? Van értelme erősen nézelődni, mert találhatok jobbat is?
A műszakolást leszámítva egyébként jól érzem magam. Vajon találhatok minimum hasonló fizetésü és hasonlóan jó hangulatú munkát, ami nem műszakolás?
Nyilván ha lenne diplomám, akkor igen, de így?
Köszönöm szépen a válaszokat előre is!
Hát én diplomával kapok 240-et úgy hogy a Dunántúlon élek. Ha reálértékben folyamatosan nettó 300 körül lenne a fizum, bőven elégedett lennék.
Tudom gyakoris csodaországban mindenki 700-800 ezreket keres 8 általánossal, de a valóságban nem így van (sajnos).
"Hát én diplomával kapok 240-et úgy hogy a Dunántúlon élek. Ha reálértékben folyamatosan nettó 300 körül lenne a fizum, bőven elégedett lennék"
Ennyit ér a diplomád. Amúgy, ha nem tetszik, lehet másikat keresgélni.
"6-os: micsoda életbölcsesség, most aztán megmondtad, de nagyon!"
Inkább a te hozzászólásod volt életbölcsesség, miszerint, ha te, a himi-humi diplomáddal kapsz 240-et, akkor az érettségizett pláne ne sírjon a 300 nettó miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!