Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Egy kezdő szakács kb. mennyit...

Egy kezdő szakács kb. mennyit keres, illetve kemény a konyhai munka?

Figyelt kérdés
Szeretnék tanfolyamit csinálni, hétvégéim szabadok, szivesen tanulnék, csak azon filózok mit válasszak.
2022. jún. 27. 16:24
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Bpn 350-400 netto jobb helyeken, de heti 4-6 nap es 12-14 orazassal, na most ha kiszamolod hogy pl informatikaban dolgozo ismerosom heti 5 nap 8 oraban ugyanennyit visz haza akkor mar mindjart nem fizet az olyan jol. emellett kb 0 szabadido, unnepnapok offosak.

csak akkor erdemes ha szereted, nem epp a legjobb munka ha kenyelmesen akarsz megelni.

fizikailag es mentalisan is megterhelo.

2022. aug. 21. 14:23
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi. De akkor milyen az órabér, nettó 900??
2022. aug. 28. 09:24
 3/12 anonim ***** válasza:
42%
1es te meg azt számold hozzá, hogy a szakács nem nagyon költ kajára. Még alapanyagot is lehet lopni a konyháról. - egy konyhai dolgozó
2022. aug. 29. 10:00
 4/12 anonim ***** válasza:
81%
nagyon keveset keresnek, ellenben előadják a nagy dumát a nettó 600-700 ezer forintról. első havi fizetésig szoktak maradni mert rájönnek hogy átverés. ezért keresnek folyamatosan 0-24 szakácsokat
2022. aug. 29. 20:42
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Menj inkább burkolónak.
2022. aug. 29. 21:24
 6/12 anonim ***** válasza:
75%

hármas, oké nem költ kajára meg kap a főniől zsebbe is nem keveset, de aztán ha lecsap rájuk a NAV akkor meg szopika van,

kb minden szakács akit ismerek feketén kap kieg. juttatást, ami nem egy örökéletű dolog, elég hogy egy ember beköpje..:) én inkább dolgozok olyan helyen élhető fizetésért ahol bejelentenek és nem 14 órázni kell, de hát kinek mi.

2022. szept. 2. 21:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Milyen a nettó órabérük?
2022. szept. 20. 12:35
 8/12 NTBS ***** válasza:
100%
Nem sok és igen tempós a munka.
2022. szept. 21. 20:22
 9/12 anonim válasza:
50%
Nem keresel anyit mint egy kezdö szakács mert ha elvegzel egy tanfolyamot maximum csak kisegitönek vesznek fell.
2023. jún. 6. 11:17
 10/12 anonim ***** válasza:
500 ezer nettó alatt nem megyek sehova, kezdő vagyok. Ja és 500 ezer nettó napi 8 órával szombat és vasárnap nélkül, és ha a 8 óra letelt leteszem a fakanalat, a túlóra dupla órabér. Még csak kettő konyhával beszéltem, az egyiknek majd leesett az álla, mondtam neki sok szerencsét majd biztos talál valakit akit kihasználhat. A másik hebegett habogott, hogy megbeszéljük, de mondtam hogy ez nem egyenes beszéd, én világos voltam, ezt is várom el, különben mindenki megy a saját dolgára. Na ja, nem ehhez vannak szokva :D Nem tartom értéktelennek magamat és a szakmámat, hanem becsülöm, és becsülendőnek tartom. Oké ha nem lenne spórolt pénzem lehet hogy kevesebbért is eladnám magam, nagy úr az éhség, és a számlák. Viszont akkor is ezerrel keresnék egy helyet ami megtud becsületesen fizetni, nyílván nem pancserekhez megyek, ha már nincs sajátom.
ápr. 9. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!