Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Pénzügyi tanácsadói tanfolyamr...

Pénzügyi tanácsadói tanfolyamra jártál már? Nagyon-nagyon nehéz?

Figyelt kérdés
2010. szept. 20. 14:28
 1/6 anonim ***** válasza:

Jártam már.

Nagyon óvatosan, jol meg kell nézni hova mész.

Elég nagy átverő show, a kapcsolataidra van szükségük.

Hihetetlen sok talpalás, hatalmas költségek mellett és a fizetés az meg se közelíti azt amit igérnek.

Különben a kérdésedre a válasz: egyáltalán nem nehéz!

Melyik céghez mész?

2010. szept. 20. 14:50
 2/6 A kérdező kommentje:

ING.Biztostónál.

1hónapos tanfolyam,35ezer!

8hónapos fix fizut adnak(100.000)először mentor mellett,vállalkozóival csinálnám.

Én úgy tudom,hogy nem házalós!

2010. szept. 20. 15:13
 3/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem nehéz!Mondjuk én közvetlenül államvizsga után mentem tanfolyamra, így még benne voltam a tanulási lázban, de szerintem egyáltalán nem megerőltető, csak érezni kell rá egy kis indíttatást:)
2010. szept. 21. 16:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem, hogy lehet valaki pénzügyi tanácsadó 1 hónapos tanfolyam után ^^
2010. szept. 22. 11:48
 5/6 anonim válasza:

Az INGnél nem 35ezer a tanfolyam, hanem csak 25ezer, és ha van diplomád, akkor csak 15 ezer! A tanfolyam nem egy hónapos, hanem úgy néz ki a dolog, hogy folyamatosan vannak képzések, minden termékről és mindenről ami a munkához kell. Minden anyagból írásbeli vizsgát kell tenned!

A havi fizut csak 3 hónapig kapod, ezt követően jutalékos a dolog, illetve vannak bónuszok, ha bizonyos feltételeket teljesítessz.Van szar oldala a dolognak, és van jó oldala is, mint minden más munkahelyen. Sokan panaszkodnak, hogy jajj milyen rossz munkahely. Én azt tudom erre mondani, hogy aki dolgozni akar, az jól meg tud belőle élni. Aki pedig nem akar egész nap semmit sem csinálni, annak persze hogy szar,a lusta embereket mindenhonnan kivágják. Tudni érdemes még azt is, hogy akkor házalós munka, ha te azt akarod csinálni. ha nem akarod, nyilván nem kötelező. Nem kell utálatos módon ügynökösködni. De ezt állásinterjún ha rákérdezel, bővebben elmondják. :)Remélem tudtam segíteni.

Nem feltétlenül kell azokra hallgatni, akik rögtön leírják , mert szerintük ügynöki munka. Én diplomás értelmes ember vagyok, szeretek is dolgozni, mert tudom, hogy csak a munkából lehet megélni. eredewtileg nem erre a pályára készültem, aztán gondoltam kipróbálom magam és bejött. Nem azért jött be, mert házalok, soha nem házaltam és nem is fogok. Azért jött be mert pénzt akartam keresni és ennek fejében nem restelltem dolgozni.

Üdv!

2010. szept. 23. 16:37
 6/6 anonim válasza:
én annyit hozzátennék a korábbi hozzászólásokhoz, hogy igenis házalós munka előre leegyeztetett időpontokkal
2010. nov. 18. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!