Gépészmérnökök! Ilyen munkakörben szerzett tapaszlattal mennyiért vehetnek át másik munkahelyre?
Nem írtad le mit szeretnél csinálni, és melyik megyében? 3 év nem annyira sok ilyen területen szerzett tapasztalat, ez eléggé szerte ágazó, egy átlag ember, hogy ehhez értsen szerintem kb 5-6 év. Ellenben, ha egy gyárban akarsz elhelyezkedni ilyen szakmai múlttal röhögve megtanulsz kvázi mindent 1 év alatt. SolidEdge és Inventor erős középszint szerzés kb. fél év.
Ha pest megyében akarsz elhelyezkedni ezzel a szakmai háttérrel kb 6-700 netto, Dunántúlon kb 500 netto kezdő bért várnék el.
Szia!
Én 3 napja szereztem meg a gépész MSc-t viszont lassan 1 év tapasztalatom van nagyon hasonló területen, leginkább 1 helyen vagyok csak FM a többinél más de nekem hiányzanak a kivitelezések felügyeletei és azoknak a munkáknak a koordinálásai, FMV, FME jogosultságokat nem szeretnéd kiváltani? Én br. 550e-t kapok plusz cafeteria Budapesten, így van kb. 400e nettóm. Viszont én majd külföldön szeretnék a jövőben dolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!