Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Gazdaságinformatikus diplomáva...

Gazdaságinformatikus diplomával milyen munkaköröket lehet betölteni?

Figyelt kérdés
2022. jún. 24. 11:52
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
38%

20# Annyi időt nem feccölök bele.

Itt van egy Budapesti google álláshírdetés:

[link]

"Bachelor's degree in Computer Science or equivalent practical experience"

Ne velem próbálj veszekedni. Én diploma mellett vagyok, de például a googlenél betudsz jutni sima Bsc nélkül is és onnatól rajtad áll meddig jutsz el.

Persze ők szívesen veszik az msc és phd-t is.

2022. jún. 24. 16:09
 22/25 anonim ***** válasza:
46%

Sőt... Itt a preferált résznél van az, hogy diploma vagy azzal egyenértékű tapasztalat.

[link]

2022. jún. 24. 16:11
 23/25 anonim ***** válasza:
75%

#18 ki mondta, hogy nem lehetsz?

Annyit irtam, hogy onmagaban semmit nem jelent, hogy senior/lead/atyauristen dev vagy, teljesen cegfuggo, hogy mit jelentenek ezek.

Vagy nem nekem akartal irni?

2022. jún. 24. 18:35
 24/25 anonim válasza:
85%
Nem egy gazdaságinformatikust láttam már sírni különböző Facebook csoportokban hogy nem tud programozni. Egyszer megnéztem egy egyetemi tantervet és elég alibi szaknak tűnt informatikai szempontból. Szóval úgy jelentkezz a szakra hogy fejlesztő ÖNMAGÁBAN ETTŐL valószínűleg nem lesz belőled.
2022. jún. 28. 20:24
 25/25 anonim válasza:
80%

"igen, de ezek is olyanok mint a programozó, hogy ezekhez tudás kell amiket egyetemen nem igazán kapsz meg."

Az egyetem nem is a való életre készít fel basszus, arra jó hogy legyen papírod (amit sok helyen elvárnak/előny), és mellette otthon meg megtanulod azt amit valóban tudni kell, ennyi.

2022. jún. 30. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!