Lilliatoplane kérdése:
Legális-e hogy szombaton szóltak hogy a jövőhéten 11 órával többet kell dolgoznom?
Figyelt kérdés
részmunkaidős vagyok, 30 órában dolgozom a jövőhéti beosztásomban 41 óra szerepel amit sokallok főleg hogy a vezetőség tudomásomra se adta előre. Amikor ma mondtam nekik hogy én erről nem is tudtam a válasz annyi volt: "Ez ilyen kis meglepetes, csak nem a kellemes fajta". Ezt megtehetik?2022. jún. 18. 16:57
1/3 A kérdező kommentje:
hozzá tenném hogy aki a beosztásomat írta azzal indokolta hogy a héten a mi csapatunkból mindenki túlórázik de látom a beosztást és egyedül én kaptam ilyen irdatlan mennyiségű óraszámot, mivel elég fiatal vagyok (20at töltöm) félek hogy vissza élésről van szó.
2022. jún. 18. 16:59
2/3 anonim válasza:
a beosztást nem te csinálod. Szerintem legális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!