Kezdő orvosként gáz plazmaközpontban donorvizsgáló orvosként dolgozni?
4-es vagyok
"(már ha van realitása, hogy jövőre felvesznek)"
Ezt a részt mégegyszer kiemelném a kommentemből: van rá esély hogy jövőre felvesznek? Mert ha nincs semmi ami miatt több esélyed lenne 1 év múlva, akkor én nem halogatnám a szakorvosi képzést. A mostani orvosi bértáblából is már kényelmesen kijön egy albérlet még Pesten is egyedül, azt a pár évet lehúzod így amíg nem leszel szakorvos, utána meg már úgyis keresett leszel és úgy fog ömleni a pénz, hogy már tényleg te választhatod meg hol, kinek és milyen feltételekkel dolgozol.
Valaki elvégzi ezt is, én nem szívesen adnám a nevem hozzá semmilyen formában, mert hiába önkéntes, ott dolgozóként csak akkor küldöd el, ha már akkora a probléma, hogy még a végén ott lesz rosszul. Az állami kórházban pedig kaparhatják össze a keresetkiegészítésként rendszeresen adományozó donorokat.
Ami nekem gáz az az orvoslátogató, azt sem szívesen csinálnám. Bár ahol most vagyok beengedjük, meghallgatjuk őket, de amikor tudjuk, hogy a drága kombinált hatóanyagú izéjüket soha nem fogjuk felírni, de azért jópofizzon vele mindenki és még kb. a takarítónőt is ellátja szórólappal, hogy mondja a betegeknek, ez milyen jó... :D
A régi főorvosunk mindig elküldte őket a fenébe, akkor se lettem volna a helyükben, de legalább nem jöttek 2 naponta. Mostanában már sütit sem hoznak. :D
Kicsit más téma .
Melyik egyetemi klinikáról van szó ? Most voltam negyedéves és nagyon bizonytalan vagyok a jövőmet illetően .
Tényleg nem tudod megoldani, hogy vidékre költözz ? Párod nem tudna ott munkát vállalni ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!