Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nyáron tényleg lehetetlen...

Nyáron tényleg lehetetlen munkát találni?

Figyelt kérdés
Nemrég végeztem egy technikumot, szeretnék visszamenni dolgozni a gyermekem 2 és fél éves. Sajnos ahonnan GYES-re mentem az a munkahelyem megszűnt. A férjem el akar válni és hiába próbálkozom bárhová , egyszerűen nem kellek. Olyanról már nem is álmodom,hogy olyan helyet találjak, hogy ne kelljen a fejemet vakarni hova tegyem a gyermeket. A kérdésem a következő, van esetleg olyan időszak, amikor könnyebb munkát találni? Gondolom a nyár nem a leg megfelelőbb időszak erre?

#álláskeresés #Munkakeresés szezon #Gyes után munka
2022. jún. 17. 10:08
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Valahol nem átmeneti embert keresnek nyárra, hanem hosszú távra oda ugyan annyi esélyed van. Eleve diákmunka elég limitált, hogy mit tud végezni egy érettségi nélküli ember (egyetemisták meg nem csak nyáron dolgoznak) szóval találd meg azt a réteget ahol simán van lehetőség, rengeteg álláshirdetés vagy oldal van.
2022. jún. 19. 14:56
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek. Akkor megnyugodtam, hogy nem lehetetlen munkát találni. Folyamatosan küldöm az önéletrajzokat.
2022. jún. 24. 18:55
 13/13 anonim ***** válasza:
Kérdező pont hogy nyáron lehet munkát keresni mondjuk ez inkább csak vendéglátásra igaz
2023. márc. 9. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!