Budapesten kívül dolgozó Wolt futárok! Tényleg csak ennyit kerestek?
Pár napja elkezdtem woltozni, de 8 óra munkával kb 8 ezer forintot tudtam keresni, műszakfoglalás nélkül, pedig mindig kivittem minden címet amit rám dobott a rendszer. Foglalással sem túl sok az 1500-as órabér, de foglalás nélkül viszont borzasztóan alacsony óránként egy ezres.
Tényleg ennyit keres valójában egy futár, vagy én csinálok rosszul valamit?
Az ételfutárok kereseti lehetőségeiről sajnos egy torz kép él a köztudatban, mert sokan, jellemzően saját tapasztalat nélkül felkapják az extrém rekordokról szóló híreket (és mendemondákat), ahogy a 4. hozzászóló is, megfeledkezve arról, hogy bár vannak kiemelkedő teljesítmények, egy átlagos futárnak ilyesmire esélye sincs. Arról nem is szólva, hogy ezek a rekordok olyankor születnek, amikor rossz időjárás és/vagy ünnepi időszak miatt eleve több a rendelés, kevesebb a futár, és még a cég is bónuszt fizet.
Vannak olyanok is, akik még mindig az 1-2 évvel ezelőtti, covid-lezárások idején elért szuper futárkeresetekről regélnek, pedig ma már mások a körülmények.
Eközben a mérsékelt és szerény keresetű futárok csak nagyon ritkán nyilatkoznak a bevételükről, egy részük talán pont azért, mert a fent említett hamis képhez mérve sikertelennek érzi magát.
Kérdező, szerintem tájékozódj más munkalehetőségekről is.
Ha műszakfoglalós városban vagy az azt jelenti hogy ott még nem futott fel annyira a Wolt rendszere hogy megérje nekik a tisztán teljesítménybéres rendszerre váltani.
Amint a Wolt úgy méri hogy már beállt a rendszer rendesen akkor megszüntetik a műszakfoglalás lehetőségét viszont a címpénzeket felemelik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!