Svédországban van esélyem vendéglátós melót találni svéd nyelvtudás nélkül?
Figyelt kérdés
Angolul jól beszélek, de úgy érzem, ez kevés.2022. jún. 5. 23:04
1/9 anonim válasza:
Jol erzed. A sved vendegek biztosan elvarjak hogy az anyanyelvukon szolj hozzajuk.
3/9 A kérdező kommentje:
Elsősorban konyhai kisegítésre gondoltam, háttérben folyó munkálatokra.
2022. jún. 5. 23:48
4/9 anonim válasza:
jol van, azert latom nem mindig sikerul profilt valtani, beszelgess tovabb magaddal...
6/9 anonim válasza:
Amennyire tudom skandináv országokban elvárják, hogy tudd a nyelvet, akkor sem hajlandóak veled angolul kommunikálni, ha egyébként tudnak angolul. És ez teljesen jogos is. Te mész oda mint idegen, nem nekik kell hozzád alkalmazkodni, hanem neked hozzájuk.
7/9 anonim válasza:
Próbálkozz Ausztriában. Én ott dolgozom. Oda nem kell a német. Angol nyelvtudással szakácsnak, konyhai kisegítőnek, mosogatónak szinte bárhova felvesznek. Önéletrajz alapján kicsi az esély hogy hívjanak. Legjobb ha személyesen érdeklődsz
8/9 anonim válasza:
Én pénzügy területen dolgozom Stockholmban itt egyáltalán nem várjak el a svéd nyelvtudást ( egyébként C1 angol után kb 8-9 hónap volt megtanulni svédül, egyáltalán nem nehéz). Szerintem érdemes próbálkozni, tényleg minden ember folyékonyan beszél angolul, a fővárosban biztosan lehet találni angollal munkát. De még a kisebb városokban is alap, hogy minden ember tud angolul.
9/9 anonim válasza:
Érdekes hogy a környező országokban szinte mindenhol folyékonyan beszélik az angolt csak nálunk nem.
Ausztriában, Szlovákiában, Szlovéniában és Horvátorszagban szintén jól beszélik. Itthon leginkább a fiatalabbak, de azoknak is csak egy részük
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!