Egy irodai dolgozó, akitől a munkaadója elvárja, hogy kimondottan elegánsan öltözzön, mennyit költ egy hónapban a külsejére? (értem ezalatt: ruha, smink, kozmetikus stb. )
Ezt értem, viszont van egy barátnőm,aki irodában alkalmazott, többen dolgoznak együtt nők,és mivel a kolléganői mindennap más ruhában vannak, kozmetikushoz heti szinten járnak,így ő sem lóghat ki a sorból:a fél fizetése elmegy a külsejére.
A gond csak az,hogy a főnökük egy fiatal srác,és olyan gyakran váltogatja az embereit,mint más azt a "bizonyosat",nem a tudás,szakmai gyakorlat a lényeg nála,hanem az,hogy minnél inkább cicababa legyen...
Szia! Én irodában dolgoztam (most GYED-en vagyok), de én mindig úgy voltam vele, hogy ha a normálistól (nem farmer, de nem is kiskosztüm) eltérő öltözéket vár el a cég, akkor adjon ruhapénzt.
A kozmetikus, fodrász, ruha kiadásokat jó praktikákkal lehet csökkenteni, mert az azért durva, hogy a fele fizuja elmegy rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!