Mikor jeleznek vissza a Honvédségtől?
Figyelt kérdés
Leadtam a jelentkezésem pár napja online, viszont még nem jeleztek vissza. Lehetséges hogy nem is fognak, vagy csak több időt vesz igénybe? Előfordulhat hogy valamiért nem küldte el a jelentkezésem ha e-mailt nem kaptam róla? Illetve az lenne még a kérdésem hogy szerintetek 8 osztállyal hova tudnának berakni a lövészeten kívül? (sajnos arra nem hiszem hogy alkalmas leszek a -4es szemem miatt, de bárhova, akár konyhára is szívesen mennék jelenleg, ha pedig összegyűjtöttem szemműtétre hátha átraknának, úgy tudom erre van lehetőség)2022. máj. 30. 13:47
1/5 anonim válasza:
Menj egy toborzóirodába! Az online jelentkezés l*faszt nem ér, meg se nézik. Tóborzóba mindent elmondanak, amit tudni akarsz.
2/5 anonim 

válasza:

De, igen nézik az online jelentkezést is.
Akkora a hiány a rendvédelmi dolgozókból a sz*r fizetés és körülmények miatt, mint a picsa. Mindenkit felvesznek akinek ránézésre megvan a 4 végtagja.
3/5 A kérdező kommentje:
Akkor tényleg nem értem miért nem jeleznek vissza, egy fiatal (20 éves) egészséges nő vagyok. De így valószínű elküldöm újra. Illetve felkeresek egy toborzót. :)
2022. jún. 5. 01:06
4/5 anonim 

válasza:

Jelentkeztél már állásra? Van, hogy hetek múlva hívnak vissza....
5/5 anonim 

válasza:

annyira nem fognak kapkodni egy nulla képesítéses 8 osztályos emberkéért.
ráadásul csajként még kemény fizikai munkára sem oszthatnak be
sok hasznodat nem fogják venni.
Ennek ellenére ahogy írva lett majd biztos jelentkeznek, mert kell a létszám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!