Akik idén töltik a 25-öt és megszűnik a szja kedvezmény hogy dolgozzátok fel hogy kevesebbet fogtok keresni?
Figyelt kérdés
2022. máj. 27. 12:53
11/23 anonim válasza:
Gondolom ugyanúgy növekedni fog jövőre is 50-60 százalékkal ha olyan munkát végez, amiben pótolhatatlan (IT). Ha viszont egy csimpánz 2 perc alatt betanítható a munkájára, akkor nyilván csökken a nettó, pl orvos, tanár, tűzoltó, villanyszerelő...
12/23 anonim válasza:
Annyira nem nehéz feldolgozni szerintem, mert eddig se létezett ez a kedvezmény, csak idén.
14/23 anonim válasza:
nyugdíjazza magát,
hozzá megy elvált luxus feleséghez,
stb.
16/23 anonim válasza:
#11 remélem majd téged is egy alulfizetett orvos műt meg.
17/23 anonim válasza:
6os teso azt ugye tudod hogy hiába keres 500-600 bruttót ugyanúgy megkapja ~450k bruttoig a kedvezményt szóval a maximumot, ami ilyen 60k nettó
18/23 anonim válasza:
Ezzel tisztában vagyok, csak azt akartam érzékeltetni, hogy nem az a 60 fogja földhöz vágni, ha betölti a 25-öt.
19/23 anonim válasza:
Aláírom, 60ezer eltérés nem igazán oszt vagy szoroz.
Ennél jóval többel emelkedik a tapasztalatszerzés miatt úgyhogy nem lesz kevesebb.
20/23 anonim válasza:
Undorító ez az egész szja kedvezmény csak az emberek közötti egyre nagyobb feszültségkeltés a cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!