Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Valaki tud informacioval...

Valaki tud informacioval szolgalni Szemerey plusz kft-röl? Fizetes melo milyen ilyesmi. Koszonom😀

Figyelt kérdés

2022. máj. 26. 21:07
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
89%

Legalja áruterítős munka.

Rakodómunkást keresnek nem sofőröket.

Mint pl a Gyurkamion, Rudi transport.

2022. máj. 28. 18:08
 2/22 anonim ***** válasza:

#1 kivancsi lennek konkretan mit kell csinalni azert. Mert ha annyi hogy te viszed ki meg be targoncaval az arut, akkor el kell keseritselek de ez a belfoldi kamionozas, Nemetorszagban is akár.

En azert az aruterites fogalmat is megkerdojeleznem, aruteritok azok akik konkretan a kisboltokhoz is kiviszik a cuccokat, nyergessel ezt erosen ketlem, ha raktarbol raktarba megy a szallitas az akkor nem aruterites.

2022. máj. 29. 20:54
 3/22 anonim ***** válasza:
53%

Szemerey Pluszra is igaz, mint a cégek nagyon nagy részére, hogy nagyon sok fajta munkát végeznek. Vannak ponyvás szerelvények, és vannak hütős szerelvények. Belföldi-nemzetközi stb stb.

És igen van a Plusznak áruházi terítőmunkája. Ha jól tudom, akkor Penny és Lidl.

Pennynél-Lidl-nél a raktárban magadnak pakolod meg az autót, és az üzleteknél magadnak húzod le az autót, tehát azoknak a sofőröknek akik másra nem hajlandóak mint a kormányt tekergetni azoknak nem való ez a fajta munka.

Nyilván aki ezt munkát csinálja, annak megfelelő.

Fizetésről nem tudok nyilatkozni, mert nem tudok pontos összeget.

2022. máj. 29. 21:54
 4/22 anonim ***** válasza:
#3 laikusként kérdezem, hogy van egyáltalán olyan belföldes meló ahol nem kell rakodnia a sofőrnek? Úgy tudom akik Tescoznak ott leszedik őket, akkor gondolom van még pár multi aki ugyan így megcsinálja a sofőr helyett. Habár én egyszer az obinak terítettem árut, és még csak nem is rámpán volt a rakodás hanem az udvar közepén meg a bejáratnál :D
2022. máj. 30. 07:50
 5/22 anonim ***** válasza:

Nem tudom, pennyrol es a lidl-ről van tapasztalatom.(Pennyt szerettem)

Tescorol ugy tudom ott rakott pótkokat veszel fel, de a boltnál Te rakodsz.

Többit nem ismerem.

2022. máj. 30. 09:04
 6/22 anonim ***** válasza:
90%

“ laikusként kérdezem, hogy van egyáltalán olyan belföldes meló ahol nem kell rakodnia a sofőrnek?”

Konténer, csereszekrény.

Kamionsofőr vagyok nem rakodómunkás. Majd, ha megkapom a targoncás bérét is akkor fogok két munkafolyamatot ellátni egyedül.

A targoncás miután befejezte a munkáját nem áll neki még pluszban kamiontvezetni.

A sofőröktől miért is elvárás, hogy a munkája után ugorjon neki egy teljesen más munkafolyamatnak?

2022. máj. 30. 18:41
 7/22 anonim ***** válasza:
39%

“ sofőröktől miért is elvárás, hogy a munkája után ugorjon neki egy teljesen más munkafolyamatnak?”

mert a levtöbb sofőr egy beszari pina, aki még a fuvarszervező kiscsajoktól vagy egy semmirekellő biztonsági őrtől is összeszarja magát

ezeknek köszönhetjük, hogy a régebben sofőrúr titulus eltűnt és ma már csak egy mindenki álltal baszogatott csicska szakma lett.

2022. máj. 30. 19:15
 8/22 anonim ***** válasza:
53%

És Ti sem emelitek a szakma szinvonalát☝️

Oldalakat lehetne irni a napi sofőrrinyáról, amit az ekkora mellényt viselő sofőrök adnak elő nap mint nap, vicces és szánalmas kategória, amint csak röhögünk😃

2022. máj. 30. 21:03
 9/22 anonim ***** válasza:
#8 az ilyenek akik semmit sem csinalnak csak a kormanyt tekerik egesz nap es panaszkodnak hofy nyugaton mennyivel tobbet keresnek a soforok, csak azt nem vagjak hogy a munka is sokkal tobb ott, az meg mar nem jo moka ugyhogy inkabb marad a sopankodas :D Nem kell ezeket komolyan venni, ertelmes ceg ugy se veszi fel az ilyen bohocokat
2022. máj. 30. 21:30
 10/22 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat! Erre az aruteritoa dologra reflektalnek nem is tudtam h van ilyen hogy fullba magad rakod meg meg utana is le azert az eleg durva most az annyira nem gaz ha mondjuk a palettakat targonca felrakja mondjuk de hogy fullba te csinalod az komoly😀ez igy kicsit tenyleg olyan mintha 2 munkad lenne
2022. máj. 30. 22:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!