Valaki tud informacioval szolgalni Szemerey plusz kft-röl? Fizetes melo milyen ilyesmi. Koszonom😀
Legalja áruterítős munka.
Rakodómunkást keresnek nem sofőröket.
Mint pl a Gyurkamion, Rudi transport.
#1 kivancsi lennek konkretan mit kell csinalni azert. Mert ha annyi hogy te viszed ki meg be targoncaval az arut, akkor el kell keseritselek de ez a belfoldi kamionozas, Nemetorszagban is akár.
En azert az aruterites fogalmat is megkerdojeleznem, aruteritok azok akik konkretan a kisboltokhoz is kiviszik a cuccokat, nyergessel ezt erosen ketlem, ha raktarbol raktarba megy a szallitas az akkor nem aruterites.
Szemerey Pluszra is igaz, mint a cégek nagyon nagy részére, hogy nagyon sok fajta munkát végeznek. Vannak ponyvás szerelvények, és vannak hütős szerelvények. Belföldi-nemzetközi stb stb.
És igen van a Plusznak áruházi terítőmunkája. Ha jól tudom, akkor Penny és Lidl.
Pennynél-Lidl-nél a raktárban magadnak pakolod meg az autót, és az üzleteknél magadnak húzod le az autót, tehát azoknak a sofőröknek akik másra nem hajlandóak mint a kormányt tekergetni azoknak nem való ez a fajta munka.
Nyilván aki ezt munkát csinálja, annak megfelelő.
Fizetésről nem tudok nyilatkozni, mert nem tudok pontos összeget.
Nem tudom, pennyrol es a lidl-ről van tapasztalatom.(Pennyt szerettem)
Tescorol ugy tudom ott rakott pótkokat veszel fel, de a boltnál Te rakodsz.
Többit nem ismerem.
“ laikusként kérdezem, hogy van egyáltalán olyan belföldes meló ahol nem kell rakodnia a sofőrnek?”
Konténer, csereszekrény.
Kamionsofőr vagyok nem rakodómunkás. Majd, ha megkapom a targoncás bérét is akkor fogok két munkafolyamatot ellátni egyedül.
A targoncás miután befejezte a munkáját nem áll neki még pluszban kamiontvezetni.
A sofőröktől miért is elvárás, hogy a munkája után ugorjon neki egy teljesen más munkafolyamatnak?
“ sofőröktől miért is elvárás, hogy a munkája után ugorjon neki egy teljesen más munkafolyamatnak?”
mert a levtöbb sofőr egy beszari pina, aki még a fuvarszervező kiscsajoktól vagy egy semmirekellő biztonsági őrtől is összeszarja magát
ezeknek köszönhetjük, hogy a régebben sofőrúr titulus eltűnt és ma már csak egy mindenki álltal baszogatott csicska szakma lett.
És Ti sem emelitek a szakma szinvonalát☝️
Oldalakat lehetne irni a napi sofőrrinyáról, amit az ekkora mellényt viselő sofőrök adnak elő nap mint nap, vicces és szánalmas kategória, amint csak röhögünk😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!