Telefonos kapcsolattartó fizetési igény? Felsőfokú nyelvtudás
Figyelt kérdés
Adott egy állás, ahova felsőfokú angol és német nyelvtudás kell, orosz előny. Angol német felsőfokon megy, Ausztriában 4 évig éltem. Oroszul is tudok, igaz csak középfokon, és már régen volt, de fel tudnám frissíteni ha szükséges. Diplomám van, de nem kell, a feladat időpont egyeztetés, kapcsolat tartás a tarsosztalyok között, teljes körű home officeban (Budapesten van a cég.) Orvosi és állatorvosi szolgáltatás nyújtasokkal kapcsolatos a telefonos tevékenység, de értékesíteni nem kell, csak időpontok miatt telefont felvenni illetve levelezés, adminisztráció menne idegen nyelven. 8-20 között, napi 8 órában előre egyeztetett idősávokban, hétfőtől péntekig.2022. máj. 25. 12:56
11/13 A kérdező kommentje:
Hmm...na mindegy. 🤷♀️ Ha megadjak a kért fizetést, és tényleg home office van, akkor felőlem lehet. :)
2022. máj. 25. 15:15
12/13 A kérdező kommentje:
Na hát ezt sosem tudjuk meg. Alighogy beadtam fel is hívtak. Vagy túl keveset kértem, vagy alig van jelentkező. Nagyon jó h mindhárom nyelv megy, ilyen ember lenne az ideális,blabla.. Na de nem 100 home office van, hanem heti két nap, az is csak próbaidő után. Nekem ez így nem pálya, messze lakom Budapesttől. Azért szóltam neki ha mégis 100 home office lenne akkor keressen.
2022. máj. 25. 16:16
13/13 anonim válasza:
Amúgy ezekben a pozikban nagyon ritka a full HO, nézz körül inkább akkor weworkremotely-n, ott fizuban is simán a duplája kijön valami ír vagy holland cégnél. KATA vagy átalányadózás az kell ilyenkor, ami nyilván nem a legideálisabb, de elég könnyű 700k nettó felett keresni. Euremotejobs is oké szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!