Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A Duna rapszódia nevű cégről...

A Duna rapszódia nevű cégről van valamilyen információtok?

Figyelt kérdés
2022. máj. 25. 06:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Szia, nekem van, bár elég régi. Velük mentem ki 2007-ben francia folyami hajóra dolgozni. Bármi kérdésed van, szívesen válaszolok!
2022. máj. 25. 21:23
 2/6 A kérdező kommentje:
Mindenre kíváncsi vagyok ☺
2022. máj. 25. 21:25
 3/6 anonim ***** válasza:

Ők egy közvetítő cég igazából, és én a CroisiEurope-nál dolgoztam 2 és fél évet, tehát a CroisiEurope-pal volt szerződésem. Ha arra vagy kíváncsi, hogy megbízhatóak-e, akkor mindenképpen. Mindig rendes fizetés volt és teljesen bejelentett állás. Anno heti egy nap szabad volt, illetve télen leállás alatt lehetett több időt itthon lenni fizetett szabin, valamint járt évi 2x2 hét szabi a szezonban is. Étel és szállás adott a hajón, viszont 2-3 ember volt egy kabinban. Nekem ez 18 évesen még fun volt. A vezetőségnek saját kabin járt (hotelmenedzser, séf, stb.).

Főleg francia és német vendégek voltak, én pincérként dolgoztam.

2022. máj. 25. 21:34
 4/6 Kolbaszkarika válasza:
Engem is érdekelne hogy van-e olyan ember aki dolgozott külföldön nekik köszönhetően és mi a véleményük a céggel kapcsolatban illetve hogy szezonális munkákat kínálnak vagy egész évesek?
2022. máj. 27. 19:10
 5/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor nem minden a közvetítő cégen múlik.
2022. máj. 29. 16:04
 6/6 anonim ***** válasza:
A francia folyami hajózás egész éves munka volt, értendő, hogy a téli leállásban is be voltál jelentve és kaptál fizetést. Tehát teljes állás.
2022. máj. 29. 22:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!