Milyen a Morgan Stanley-nél dolgozni?
Én bár tech-es vagyok, de elég rugalmas, viszont ez a közvetlen leader-edtől függ a legibkább.
Konkrétan azt sem tudom pontosan hogy mikor van a hivatalos munkaidőm. Valamikor 8-9 körül kezdek és valamikor 4-5, fél 6 körül végzek, mindig változó. Jelenleg lehet teljes home office-ban lenni, viszont most akarják nyártól kötelezővé tenni az 50%-os bejárást :/
Egyébként laza, a fizetett óráidat nem dolgozod le teljesen non stop nyilván, bár ez szerintem a legtöbb ilyen helyen így megy, nem kell hajtani nagyon, de gondolom megint deptől függ. Csomó idő elmegy az ebédszünettel ha bent vagy, meg a kávészünetekkel, hamar letelik, jó fejek az emberek. (Én elsőnek azt hittem mindenki sznob lesz, de nem) Mindenki kap egy kis zárható szekrényt, saját dupla monitoros helyet kényelmes székkel, van lehetőség zuhanyzásra.. Igazából én elvagyok, de nem tudom mire vagy pontosan kíváncsi😅
Sok a közös progi is egyébként, például sütögetések a tetőn, közös ebédek stb.
Szerintem jobbnak mondható mint a norma itthon.
Work-life balance: 9-10 között kezdem a munkát, és 18-ig dolgozok. Nagyon-nagyon ritka, hogy 18:00 után maradjak dolgozni. Van olyan aki 11-kor kezd, és estig továbbmarad, full flexibilis mikor dolgozol. Nyártól a havi munkaidő felét kell min. irodában lenni.
Mennyire érezni, hogy outsourcolt feladatokat kell végezni?
Ha idehelyez egy bostoni atomkutató cég egyik kutató departmentjét az is outsource-olt feladat lesz, meg az is, ha egy német autó vállalatnak leszel ügyfélszolgálata itthon. Ezen mit kell érezni?
A finance meg risk területen dolgozol, kell egy erős háttértudás, pl ha credit risk-ben tudd, mit jelent ez a fogalom.
Nekem tetszenek a napi feladatok, változatosak, és intellektuálisan is kielégítőek. Egy poziban is folyamatosan kapsz új felellőségi köröket, akár 4-5 havonta, nem az van, hogy 1 évig ugyanazt pötyögöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!