Érdemes programozni tanulni, ha a fő indok rá a pénzkereset és a home office?
Frontend-et tanulok, ez úgy ahogy leköt, a backend nem. Kurzusokat tolok online, majd szeretnék elmenni egy bootcampre. Diploma nem érdekel, így ha lehet diploma vs nem diploma ügybe ne is menjünk most bele.
Bár, egyáltalán nincs meg az a nagy érdeklődés, de ez az egyik legjobb mód a home officehoz, ami jól is fizet.
Meddig lehet így jutni vagy burn out lesz belőle?
Üdv.
Sajnos nem nagyon találtam ilyet.
Ügyfélszolgalatot utalom, könyvelés szintén kuka számomra, fordítás - annyira nem érdekel ilyen szinten a nyelv.
Ennél jobb belépőt mint a programozás nem találok, csak valahogy jobban meg kellene szeretnem....
A JS-ig jutottam (HTML + CSS után), ebben oldok meg mintafeladatokat, majd szeretnék Angulart tanulni hozzá. Nincs még egyelőre saját projektem sajnos. Plusz UI/UX design-ra is gondoltam. De igen hosszú még az út. Mint említettem, backend az számomra teljesen kizárt, belekóstoltam, de nagyon nem az én világom.
A #6-os által vázolt grafikai dolgok közelebb állnának hozzám, ezzel az a baj a szoftverek számomra egy vagyonnak számítanak...
Oké, akinek megy a szekér simán kitermeli, de én tanulás során nem tudok ezekre havi plusz 30-40 ezreket költeni.
Ha csak a PS-t, Illustratort, InDesign stb. stb nézzük ezek kb. havi 40 ezret elérik ha jól tudom, plusz még valami spéci modellező program.
Ezt a tanulási folyamat során nem tudom kitermelni, mert nem jó a keresetem, nem rendelkezem jó szakmával.
Míg Frontendhez elég kb. egy jegyzettömb vagy Free code editor, az Adobe programokat nem tudod helyettesíteni érdemlegesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!