Meg lehet élni a pl. a vaterán való adás-vételekből?
Figyelt kérdés
2010. szept. 18. 08:39
2/7 anonim válasza:
Némelyik felhasználó, aki 2 év alatt 2-3000 értékelést ért el, az simán megél belőle.
3/7 anonim válasza:
Vannak nagy értékesítők, akiknek egyébként van saját boltjuk is. A Vaterán is nagy a forgalmuk, és ha nem is teljesen ebből élnek, de komoly bevételük származik onnan is.
4/7 anonim válasza:
Nem az eladott dolgok számától függ,hiszen vannak 100Ft körüli árak is,amikből nehezen jön össze komolyabb nyereség.A Vatera és a Teszvesz fizetős piac,az eladónak ez is sokat elvisz a keresetéből.Pl. ha többször meg kell hirdetnie. Fizetés,nyugdíj kiegészítésnek jó lehet.A magas postaköltségek miatt nagyon olcsón kell kínálni az áruját,hogy a vevőnek megérje.Szóval,megélni nem lehet belőle.
5/7 anonim válasza:
ha megélni nem is lehet belőle, ha valaki jól csinálja, szép kis jövedelem-kiegészítést szedhet össze. persze ehhez legfőképpen az kell, hogy olyat kínáljon, ami keresett cikk, és legyen olcsóbb, mint pl. egy üzletben.
6/7 anonim válasza:
én a teszveszen nyomok el sok cuccot és egy kis kiegészítésnek nagyon jó, de nem tudom mennyire lehet ebből megélni. Úgy hogy eladd a régi cuccaidat nem hiszem hogy hozna eleget a konyhára.
7/7 anonim válasza:
Valahol azt olvastam, hogy mindennek a tetejebe meg az APEH is szivatja az eladokat :(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!