Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért ilyen kevés a rendőri...

Miért ilyen kevés a rendőri fizetés?

Figyelt kérdés
Ma beszélgettem egy rendőrrel, és a (nem fősulis) kezdő fizu nettó 70 körül mozog, és elég nehezen éri el a 100-at is. Miért nem becsüli meg az ország jobban azokat, akik az életüket kockáztatják nap, mint nap? Én minimum nettó 150-et javasolnék kezdőnek!!!
2010. szept. 17. 20:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
javasolni lehet, de sz*r az ország
2010. szept. 17. 20:57
 2/12 anonim ***** válasza:
42%
A 150 ezerért legalább 150 nénikét kell megverni...
2010. szept. 17. 21:09
 3/12 anonim ***** válasza:
29%
Én meg még húszezret sem adnék nekik. Korrupt senkiházi a legtöbbje. Tisztelet a kivételnek.
2010. szept. 17. 21:10
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
biztosan vannak korrupt rendőrök is, de pl. a párom 18 éve rendőr, és mindenféle pótlékkal együtt hoz haza jó esetben 120-at, 130-at. mondanám, hogy vicces, de nem tudok röhögni rajta, mert ebből élünk. sajnos ez az ország szégyene, hogy a közalkalmazottak így vannak fizetve. bezzeg az senkit nem érdekel, hogy ha balhé van, azonnal indulnia kell, ünnepnapkor, éjszaka, nem számít! én a politikusokat állítanám ki szakadó hóban, esőben, tűző napra forgalmat irányítani egy egész napon keresztül, hoy tanulják meg, mi az IGAZI munka. mert véleményem szerint az egész ország miattuk van ilyen szégyenletes helyzetben.
2010. szept. 17. 21:33
 5/12 anonim ***** válasza:
83%

Sajnos a kérdésre a választ nem tudom, és nem is nagyon értem, sokkal több járna nekik.

Amúgy előzőnél a pont.

A párom feküdt már aszfalton az ukrán határnál golyózáporban, állt a hejcei tragédiánál az égett holttestek mellett és járőröztek -15 fokban a hegyekben vagy mentek bankrabláshoz. Akkor még határőrségnél volt.

Amikor rendőrök lettek, kapott új beosztást, de a 150e ft-os fizu álom még mindig. Elég távoli álom.

Lehet őket szapulni, korruptnak nevezni, de 6 éve nem volt béremelés, de ha baj van mennek, mert őket hívja mindenki. Nincs éjjel, ünnepnap, karácsony, gyerekszületés...

2010. szept. 17. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanazért, amiért a kezdő orvos 95ezret, a szakorvos pedig 120ezret keres... Nekik is van ügyelet és felelősség, de említhetném a tűzoltókat is. A tanárokat sem veti fel a pénz, de ha ők elrontanak valamit, legalább nem hal meg senki, és ügyelni sem kell.

A befizetett adó jó részét vagy ellopják (drágábban épülnek itt a síkságon az autópályák, mint az Alpokban) vagy pedig kiosztják az egyre több ingyenélőnek "segílykére".

Aki dolgozik, arról az utolsó bőrt is lenyúzzák, Magyarország az "ügyeskedők" és nem a becsületes emberek hazája...

2010. szept. 18. 23:08
 7/12 Mady válasza:
20%
Egy ruppót se adnék nekik,csak büntetnek ha betöréskor 1óra múlva ér ki nincs közbiztonság semmire nem jók csak hogy büntessenek...
2011. júl. 28. 20:49
 8/12 anonim ***** válasza:
20%
Mit kell panaszkodni? Szabadidőben el lehet menni betont keverni. Na, az az igazi munka. Dehát a legtöbbje ül a kocsiban a kamera mögött és bírságolja az autósokat.Pokolra valók.
2011. aug. 2. 23:22
 9/12 anonim válasza:
58%
pokolra valók? azért megnézném mi lenne ha nem lenne rendőrség...
2012. jan. 27. 20:17
 10/12 A kérdező kommentje:
Németországban tisztességes fizetés mellett tisztességes rendőrőket találsz... Szerintem van összefüggés, bár az emberanyag sem mindegy.
2012. jan. 30. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!