Leginkább semmi, a betanított munkára szokták kérni.
Ha az érettségi mellett beszélsz két nyelven tárgyalóképesen, akkor már van esélyed SSC-ben elhelyezkedni. Egyébként tanulj szakmát vagy szerezz diplomát.

Betanított minőségellenőr.
Én ebben a munkakörben dolgozom jelenleg, 21 éves vagyok, szintén csak egy érettségim van, viszont "csak érettségivel" sok munkakör között nem tudsz válogatni, nagyrészt csak gyárba, esetleg gyorsétterembe vagy pénztárosnak tudsz elmenni dolgozni.
Fiatalon nem rossz lehetőség, én szeretem is csinálni, igaz, 3 műszakban dolgozom, de egy egész életen át a váltott műszak megterhelő tud lenni, szóval ha van lehetőséged, inkább képezd magad, nem feltétlen kell diploma, elég egy szakma is, a nyelvtudás pedig szintén nagyon sokat ér, utóbbi kettővel az ember már tud érvényesülni, de az érettségi egy egész életre kicsit kevés lesz.

Mi bajotok a mozdonyvezetővel?
Érettségivel még is milyen munka számít nektek jónak?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!