25 év körüli Budapestiek, Ti nagyjából mennyit kerestek nettó?
Csak kíváncsi vagyok hogy más korombeli mennyit keres.
(Én 280, heti 45 óra, H-P ig)
Bárki el tud kezdeni tanulni és jól fizető állást szerezni.
Aki sokat keres sokszor több időt fordít rá mint heti 40 óra.
Amikor megkaptam a diplomám nem hagytam abba a tanulást úgyhogy napi 8 órát dolgozom és 2-3 -at tanulással töltök a hétköznapokon.
Szombatonként még 8-10 órát tanulásra fordítok.
Ennyi tanulást mindenki bele tud fektetni főállású munka mellett is.
Heti 40 órát dolgozom, olyan 20 at tanulással töltök tehát ha leosztjuk órabérre nem is olyan sok az a 800 nettó.
Olyannal még nem találkoztam akinek kettő idegen nyelvből tárgyalóképes tudása van és 500 alatt keres.
Én 5 idegen nyelven beszélek, ebből kettő tárgyalóképes, kettővel elboldogulok a hétköznapokban, egyiken meg nem tévedek el egy idegen városban.
Bértárgyaláson kilóra be tudom váltani a nyelvtudást fizetésre.
Amúgy én nem értem soha ezeket. Bruttó 1 millió, bruttó 4-5 millió meg fiszem-f*szom. Vágjátok, hogy ezek az emberek kis túlzással 0-24-ben dolgoznak (persze nem, de nálunk nincs ilyen, hogy 8-16, ők mennek be leghamarabb és legkésőbb mennek haza)? HATALMAS felelősség van rajtuk, ha valaki nem úgy megy, ahogy kéne, akkor összevissza szorongatják a tökeiket. Ha valami nagy gáz van, irány a dutyi és soha többet ilyen állás. Ha kisebb gáz van és kirúgják, akkor meg magasról lehet igazán nagyot esni. Borzasztó frusztrált lesz, hogy x milliós lóvé után nettó párszázért kell karistolnia valahol.
Rengeteg stressz jár mellé, ilyenek (is) lesznek alkeszok, elhíznak és kapnak agyvérzést 50 évesen. Ez a habzsi-dőzsi ára. Lehet választani és nézzük be mögé, hogy mire csorgatjuk a nyálunkat. Nekem nem kell ekkora fizetés, de bocsi, ekkora felelősséget sem vagyok hajlandó a nyakamba venni.
#25 Igy van, ez a ket veglet letezik csak. Vagy 24 orat dolgozol es bortonbe kerulsz ha hibazol, vagy egesz nap alszol az irodaban es semmi felelosseged nincs. Zsenialis meglatasok.
Azzal ne foglalkozz, hogy mar egy kompetensebb 25-26 eves medior fejlesztonek millios bruttoja van, akinek a fonokenek a fonoke is csak egy kozepvezeto meg.
Megszólaltak a liberális lények!
Már előttem írták itten a Gyakori kérdésekben, hogy buták és hülyék és irigyek!
😂😂😂
300k tisztán, H-P, 40 óra, home office nélkül. Szívom is a fogamat rendesen miatta, vicc az egész.
26/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!