A reserved üzletben mennyyi a fizetés?
Kifejezetten ezzel a céggel kapcsolatban nincs tapasztalatom de a legtöbb hasonló pozícióra minimálbér körüli fizetést szoktak mondani,jó esetben nettó 200-250ezer Ft(SZJA mentességet ne számoljunk) de talán ez már túlzás is.
Pályakezdőként sok jóra ne számíts,szerintem mondj be a minimálbértől valamennyivel nagyobb összéget de ne úgy mondd hogy ez egy konkrét összeg,inkább mondj sávot és majd rámondanak valamit.
Ha jól tudom árufeltöltőnek bruttó 200ezer az alja,ha így van mondd azt pl hogy bruttó 260ezer +-15-20%,tehát 220ezer és 300ezer között.De szinte 100 hogy van a pozíciónak egy szintje amit rávágnak majd,ha jó gyere,ha nem akkor szevasz.Lényeg hogy ne skatulyázd be magad.
Ott dolgozik egy csaj akit kettyintgetek.
Ő keres olyan 480 nettot
#7 • Akkor az lehet csak 480 Bruttó sokan szeretnek nagy számokat mondani. Akkor hidd el a kettyintgető lánynak, ha már láttad az átutalást is a cégtől, vagy meg mutatja a kezében egy összegben azt a 480-at.
Mondani bármit lehet, hidd el nekem, sokan vannak ebben az országban, akik szeretnek nagy számokkal Jampizni. 😂
*Megjegyezném, ha ott tényleg annyi lenne a pénz, akkor sorban állna a környék jobbnál jobb díszpolgára. 🙂
Válaszolva a kérdésre, ha nincs szakirányú végzettséged, akkor Minimálbértől kicsit több BRUTTÓ, vagy ha van szakmád erre az állásra vonatkozóan, akkor a Szakmai Bérminimum felet 10-20 ezer Ft többet szoktak adni.
Szerintem olyan 200 000 ezer nettó vagy a felett kicsivel, ha van Szakmád pl: eladó végzettség, ha nincs nem köteles csak minimálbért fizetni Neked.
Jövőbeli embereknek mondom:
Nem ilyen szakmám van, szóval 260 bruttóban álltunk meg, ami nekem 225-230 körül lesz nettó (tekintve, hogy 25 alatt vagyok)
Köszi az eddigieket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!