Melyik az az építőipari szakma amiben érdemes lenne elhelyezkedni? Régóta gondolkozok rajta,hogy jó lenne dolgozni ebben az iparban, régebben apukám mellett dolgoztam burkoló segédként.
Burkoló vagyok.
20ezerért rakom/m2
Napi 30m2 rakok le.
600ezerFt/nap
Ez a munkadíjam
Több városban melózok. Mivel 6 hónapos OKJ-t végeztem és annyira nem értek hozzá.
Önszintezővel csinálom és
YouTube ról nézem a mai napig, mit, h kéne.
Ha elrontom valamint úgyse vezetik fel, nem kell visszafizetni és a szomszéd 5bvarosba attól ugyan úgy hívnak.
Heti 5 nap dolgozom. 3 millió/hét
Adózás minden után 8 millió körül marad havonta.
Az első évben 90 milliót kerestem, abból vettem 4 lakást, amik most 800 ezért vannak kiadva összesen/hó.
A 2. évbe 110 milliót kerestem abból kripta valutát vettem, ami aztán nagyon felment 350 milliónál szálltam ki.
A 3. évbe a mostani nagy ingatlan bumm előtt bár már akkor is magas volt de vettem egy lakást Bécsben. A 3. évbe amúgy 115 millió volt a bevételek burkolásból.
Jelenleg van a lakás amibe lakok, ezt örököltem. Van még 5 lakásom, ebből 1 Bécsbe. 520 millióFt om a bankba. Szerintem ez jó ahhoz képest, h egy OKJ van.
Villanyos haverjaim 1.5-2x ennyit keresnek/nap. Nekik évi 300 millió körül megvan.
Én burkolóként 3 évem belül megkeresem az első milliárdom de ebbe a kripta tőzsde is benne van.
Mármint 1 milliárdot ami pénzben meglesz az ingatlanokon kívűl.
Ezt az 1 milliárdot egy pályakezdő villanyszerelő 3.5 év alatt összehozza.
Egy vizesnek 6-7év.
Kőműves el is 4-5év.
Asztalosnak is 6-7.
Szakmunkásként 35 felett mindenki milliárdos szerintem, oké nem reklámozzák és csak az dolgozik meg akkor aki nagyon szereti.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!