Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik az az építőipari...

Melyik az az építőipari szakma amiben érdemes lenne elhelyezkedni? Régóta gondolkozok rajta,hogy jó lenne dolgozni ebben az iparban, régebben apukám mellett dolgoztam burkoló segédként.

Figyelt kérdés
Megvan a burkoló szakma,csak nagyon hiányos a tudásom,de a mainapig foglalkoztat az,hogy megtanuljak normálisan burkolni és, hogy elkezdjek dolgozni önállóan a szakmában. Eddig nem volt merszem belevágni. Depressziós vagyok az miatt,hogy nem dolgozhatok már apukámmal. Hiába megyek el bárhová dolgozni, mindenhol csak szomorkodok, buslakodok, és mérges vagyok magamra,hogy ennyire béna vagyok amiért nem tanultam meg burkolni. Illetve okolom magamat amiért apukám miattam lett beteg. Mert én lusta voltam, és ha valamit elrontottam, akkor azt apukámnak kellett kijavítania nagy nehezen. Ha erre gondolok akkor mindig elkap a sírhatnék. Nem igazán tudom,hogy mi is lenne a jó valójában.

2022. máj. 10. 07:11
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mivel kevés a szakember,nagyon jó választás,bármelyiket választod!
2022. máj. 15. 08:32
 12/13 anonim ***** válasza:
0%
A munka sok egyenlőre, szakemberből van elég sőt túl sok is, én nem mennék most szakmunkásnak, sőt kb sosem érte meg, de mindenki úgy teszi tönkre az életét ahogy akarja. Egy kivétel van de akkor irány külföld, itthon egy napig nem dolgoznék.
2022. máj. 15. 10:12
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Burkoló vagyok.

20ezerért rakom/m2

Napi 30m2 rakok le.

600ezerFt/nap

Ez a munkadíjam

Több városban melózok. Mivel 6 hónapos OKJ-t végeztem és annyira nem értek hozzá.

Önszintezővel csinálom és

YouTube ról nézem a mai napig, mit, h kéne.

Ha elrontom valamint úgyse vezetik fel, nem kell visszafizetni és a szomszéd 5bvarosba attól ugyan úgy hívnak.

Heti 5 nap dolgozom. 3 millió/hét

Adózás minden után 8 millió körül marad havonta.

Az első évben 90 milliót kerestem, abból vettem 4 lakást, amik most 800 ezért vannak kiadva összesen/hó.

A 2. évbe 110 milliót kerestem abból kripta valutát vettem, ami aztán nagyon felment 350 milliónál szálltam ki.

A 3. évbe a mostani nagy ingatlan bumm előtt bár már akkor is magas volt de vettem egy lakást Bécsben. A 3. évbe amúgy 115 millió volt a bevételek burkolásból.

Jelenleg van a lakás amibe lakok, ezt örököltem. Van még 5 lakásom, ebből 1 Bécsbe. 520 millióFt om a bankba. Szerintem ez jó ahhoz képest, h egy OKJ van.

Villanyos haverjaim 1.5-2x ennyit keresnek/nap. Nekik évi 300 millió körül megvan.

Én burkolóként 3 évem belül megkeresem az első milliárdom de ebbe a kripta tőzsde is benne van.

Mármint 1 milliárdot ami pénzben meglesz az ingatlanokon kívűl.

Ezt az 1 milliárdot egy pályakezdő villanyszerelő 3.5 év alatt összehozza.

Egy vizesnek 6-7év.

Kőműves el is 4-5év.

Asztalosnak is 6-7.

Szakmunkásként 35 felett mindenki milliárdos szerintem, oké nem reklámozzák és csak az dolgozik meg akkor aki nagyon szereti.

2022. máj. 18. 00:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!