Budapest, 47-50 éves nő, irodai adminisztrációs munkaval mennyi nettót keres?
Érdekel diplomával és érettségi+szakképesítéssel is.
Csak mert olyan hajmeresztő eltéréseket olvasok....
Tudom nem mindegy hogy jogász, titkárnő, könyvelő vagy pénzügyes.... De aki tudja leirhatna. Köszi.
A kort azért emeltem ki, mert állítólag ebben a korban már nem kapkodnak a munkáltatók a női munkaero után...
Pedig ez aztán tényleg nagyon szórhat.
Nagyon nem mindegy, hol mit és hogyan adminisztrál, mi pontosan a munkakör, milyen terület, nyelvet beszél-e esetleg és még kismillió feltétel lehet
Köszönöm a válaszokat. Én most egy olyan munkakörben dolgozom, ami nem igényel diplomát (nekem van), és nagyon jól érzem magam. Elmehetnek máshova, ahol feltétel a diploma... Pld 100-120 ezer nettóval többért.
Nézegettem... Hát bizonytalan vagyok, közel az 50-hez, hogy csak azért váltsak e, hogy 100-120 e nettóval többet kapjak. Vannak gyerekeink, tehát lenne hova költeni. De itt annyira jó ahol most vagyok. Közben pedig kicsit zavar, hogy azért lehetne több is a fizetésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!