MÁV-nál mennyit keres egy jegyvizsgáló, vezető jegyvizsgáló, utaskísérő (utasellátó)?
Figyelt kérdés
Valakinek van valami tapasztalata valamelyik munkakörrel kapcsolatban?2022. máj. 7. 19:27
2/4 anonim válasza:
A vezető-jegyvizsgálórol tudok nyilatkozni.
Tanfolyam alatt bruttó 260 ezer ez tény.
Mikor már rendesen dolgozol:
Kezdő bér bruttó 270.000 Ft, plusz minden (éjszakai és nappali is) ledolgozott óra után 30% pótlékot kapsz. Ezt úgy kell érteni, hogy ha 176 órát dolgozol akkor 176 óra után kapsz 30% pótlékot teljesen mindegy hogy éjszaka vagy nappal.
Vannak még ugye a plusz bevételek, ezek hely specifikusak. Az sem mindegy, hogy hol dolgozol, ahol lehetőség van pl. nemzetközi jegyvizsgalonak lenni ott több a pénz.
Pár évig voltam vezető-jegyvizsgáló. Változó volt a kerestem, de nettó 250 - 350 között volt tavaly pl. (Éves átlag bérem nettó 317 ezer forint).
3/4 anonim válasza:
Tudtommal már netto 600 alatt nem kap senki ott
4/4 anonim válasza:
Vjv vagyok 6 éve. Nettó 280 az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!