Manapság mivel lehet keresni havi nettó 3-5 millió forintot?
Kiszámoltam hogy minimum havi 3 millió forintot kel keresni ahhoz hogy egy x idő mulva legyen az embernek önálló háza akár Pesten és egy új kocsija és ugy hogy közben nem kell nagyon sporolni és nélkülözni.
Úgy gondolom elég sokan keresnek ennyit hiszen az átlag házaknak az ára 100 milliótól kezdődnek felfelé.
Ebből a 3 millióból havonta félrerak az ember havi 2 milliót az 5 év múlva 120 millió és lám meg is van a pénz.
Tehát ennyi pénz havi szinten mivel érhető el?
120M????
Hiszed vagy sem, én ingatlan és autó értékesítési területen is dolgoztam.
A valóság, tudod, a Gyakorin kívül, az életben, az úgy néz ki, hogy az emberek kocsit 5-10, lakást meg 20-40-ért vesznek. A párjukkal közösen, HITELre.
Programozó megtud ennyit keresni, ha külföldi cégnél dolgozik remote-ban, ami simán lehetséges.
Egyetem + rengeteg köszködéssel elérhető.
(Persze, egyetem nélkül is, csak szerintem lassabban)
Az átlag lakások pesten 40-50M-tól kezdődnek, nem 100. Házak 70-től.
Szerintem kevesebb mint 10000 embernek van havi 3M feletti bevétele Mo-n. Nekem alulról nyaldossa, egyéniben havi 1-1.5M körül keresek, és két vállalozásból kapok osztalékot, de az egy kicsit random.
alkalmazottként? Kb sehol. Ahol mégis, oda meg magyarként, gyk-n kérdezgetve biztos nem fogsz bekerülni, mert nincs meg hozzá sem a kapcsolati tőkéd se a tudásod. (Ha meglenne, akkor tisztában volnál a keresetekkel, ágazatokkal, és nem született volna meg ez a kérdés)
Az meg megint csak vicces, hogy szerinted 100 millától kezdődik az átlag házár.
Gyakoris programozó napi 10 perc munkával hazavisz ennyit simán, meg a gyakoris burkoló is.
Viccet félretéve, itthon szerintem nincs ilyen alkmazotti fizetés, max valami csúcs cég igazgatói körében, de akkor egy percig nem fogod tudni élvezni a sok pénzt... IT-n kívül a br 1M kb az alkalmazotti lét csúcsa
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!