Milyen számítógépes otthonról végezhető szakmák vannak amihez nem kell matek?
"nagyin szociofób is vagyok" "nem vagyok kommunikatív"
Akkor első körben ezeken tessék dolgozni pszichológus segítségével: szellemi munkát kommunikáció nélkül nem lehet végezni, otthonról meg végképp nem fog menni
Utolsó: érdekes, mert nekem is ezt mondták, még a párom is, de eddig sikerült olyan munkahelyeket találnom, ahol nem sokat kellett kommunikálni.
Először német fordító voltam (de én is azt látom, hogy most már kihalásos alapon lehet alkalmazotti státuszban ilyen munkát találni), ott nekem nem volt mondjuk home office, most meg egy SSC-ben vagyok könyvelő, és teljesen home office-ban dolgozom.
"Egyébként van, aki egyszerűen csak introvertált, azzal pszichológus sem tud mit kezdeni."
Azzal pszichologus nem is kell foglalkozzon, itt a szociofobokrol van szo, akik valosaggal rettegnek mas emberekkel beszelni.
11es vagyok
Ha szociofób akkor nem fog menni és pszichológust kell keresni: nem lehet olyannal eredményesen együtt dolgozni, akiben szorongás van annak gondolatától hogy egy ismeretlen embert fel kell hívnia mondjuk Skype-on. (és amúgy is, ezt érdemes kezelni mert rányomja a bélyegét az ember magánéletére)
Ha a kérdező fogalomzavarban van és csak introvertált akkor az más tészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!