35 felett tényleg képtelenség másik munkahelyet találni már?
Dehogy képtelenség, csak a korodnak / képzettségednek megfelelő munkakört kell becélozni különben vagy fel se vesznek, vagy nem bírsz megmaradni a tőled 15 évvel fiatalabbak között.
Vannak persze kortalan munkakörök is.
Nekem 9 szakmám van amiből 3 inkább vállalkozói jellegű.
Neked mi a képzettséged?
Nekem nincs egyetemem csak ezek.
- taxisvizsga
-vagyonőr
- targoncás
-villanyszerelő
- társasházkezelő
- kalászos gazda
- élelmiszeripari laboráns
- földmunkagép kezelő
- fotográfus, fototermék értékesítő
Bárhol találok velük melót.
Jaja, meg életveszélyes is.
Villanyszerelő egyik lába a koporsóba, másik a sitten.
Szokták mondani..
Én azt látom, hogy 35 felett kezd el jó hely lenni a munkaerőpiac. Rengetegen keresnek meg, elég jó ajánlatokkal, mert jócskán van tapasztalatom a szakmában, de nem vagyok még öreg és lusta. Ez persze akkor igaz, ha az ember az előző 15 évet nem végigalibizte (lásd közig), hanem dolgozott és tanulsz.
Szóval nem az életkorod a baj.
És igen, aki állást keres, az addig küldözgeti a CVket, amíg nem veszik fel valahová.
1.: Alapban nem gyűjtenék egy életen át lakásra. Bocs, de előbb öröklöd meg a szüleid házát, mint kiköhögd a lakásod árát.
2.: Reálisan olyan melót kellett volna választanod, amivel jár lakás. Pl.: sereg.
,,1.: Alapban nem gyűjtenék egy életen át lakásra. Bocs, de előbb öröklöd meg a szüleid házát, mint kiköhögd a lakásod árát."
Bocs, de nem szeretnék várni szülőm halálára, mert milyen az már. Rettenet. Amúgy is, max 20 milliót ér vidéken egy családi ház, van egy tesóm, szóval 10-10 millió fejenként. Egyszer még jó lesz persze, de nagyon nem szeretném ha az most vagy pár éven belül lenne. Plusz mindjárt 37 vagyok, nem szeretném a 4. x-et lakás nélkül kezdeni. Nekem jobb ez a havi 85-90 ezer a sajátomra, mint 150 máséra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!