Ha magántanuló vagyok akkor kaphatok diakmunkat?Mert eddig mindenhol kérik a diakigazolvanyt és nekem nincs 👀👀😑😑
Figyelt kérdés
Vagy tud valaki olyan munkát ahol nem kell? 17L2022. ápr. 26. 10:39
13/17 anonim válasza:
A fiam autista, és emiatt magántanuló. Ugyanúgy van diák-igazolványa, mint annak aki bejár az órákra!
14/17 anonim válasza:
Attól hogy te magántanuló fagy az állami keretrendszer mittoménhanyas változata, a vizsgák megírása és az érettségi, 50 óra kötelező közmunka és a nyári gyakorlatnak ugyan úgy meg kell lennie, egy dolog hogy magántanuló vagy ezzel viszont az jár hogy senki az osztályban (köztük az ofő) nem köteles részedre rendezni ezeket mert a szerződés záradékában benne van hogy teljesen magad kell megoldanod, az érettségin meg kell jelenj. Ha nincs diákod igényelj, ha nem tudnak adni valszeg nem vagy diák státuszban (teát elúszott a diákmunka). Külföldi iskolába meg nem adnak magyar diákot csakis hazai suliba.
15/17 anonim válasza:
Nem tartom kizártnak hogy azért vettek ki mert
a) rossz tanuló vagy és tudják úgy se fogod megszerezbi azt a nyomorult érettségit
b) valami eltitkolt betegséged van.ű
c) egyszerűen autista vagy (csak nem mondják)
16/17 A kérdező kommentje:
Jó tanuló voltam. És még általános 3ba vettek ki és nem csak engem hanem a tesoim is 😑😑
2022. ápr. 28. 17:27
17/17 Metionin válasza:
Az megvan, hogy 16 éves korodig tanköteles vagy? Addig mindenképpen kellett, hogy nappali jogviszonyod legyen egy intézménnyel, akkor is, ha magántanuló voltál, hiszen osztályozó vizsgát kellett tenni minden tárgyból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!