Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ha magántanuló vagyok akkor...

Ha magántanuló vagyok akkor kaphatok diakmunkat?Mert eddig mindenhol kérik a diakigazolvanyt és nekem nincs 👀👀😑😑

Figyelt kérdés
Vagy tud valaki olyan munkát ahol nem kell? 17L

2022. ápr. 26. 10:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Napi kamu megvolt.
2022. ápr. 26. 15:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Home Life Academy

🤣🤣🤣🤣🤣

2022. ápr. 26. 22:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
A fiam autista, és emiatt magántanuló. Ugyanúgy van diák-igazolványa, mint annak aki bejár az órákra!
2022. ápr. 27. 15:28
 14/17 anonim válasza:
100%
Attól hogy te magántanuló fagy az állami keretrendszer mittoménhanyas változata, a vizsgák megírása és az érettségi, 50 óra kötelező közmunka és a nyári gyakorlatnak ugyan úgy meg kell lennie, egy dolog hogy magántanuló vagy ezzel viszont az jár hogy senki az osztályban (köztük az ofő) nem köteles részedre rendezni ezeket mert a szerződés záradékában benne van hogy teljesen magad kell megoldanod, az érettségin meg kell jelenj. Ha nincs diákod igényelj, ha nem tudnak adni valszeg nem vagy diák státuszban (teát elúszott a diákmunka). Külföldi iskolába meg nem adnak magyar diákot csakis hazai suliba.
2022. ápr. 27. 21:20
 15/17 anonim válasza:
95%

Nem tartom kizártnak hogy azért vettek ki mert

a) rossz tanuló vagy és tudják úgy se fogod megszerezbi azt a nyomorult érettségit

b) valami eltitkolt betegséged van.ű

c) egyszerűen autista vagy (csak nem mondják)

2022. ápr. 27. 21:24
 16/17 A kérdező kommentje:
Jó tanuló voltam. És még általános 3ba vettek ki és nem csak engem hanem a tesoim is 😑😑
2022. ápr. 28. 17:27
 17/17 Metionin ***** válasza:
100%
Az megvan, hogy 16 éves korodig tanköteles vagy? Addig mindenképpen kellett, hogy nappali jogviszonyod legyen egy intézménnyel, akkor is, ha magántanuló voltál, hiszen osztályozó vizsgát kellett tenni minden tárgyból.
2022. ápr. 28. 21:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!