Első sorban Hr toborzás területén dolgozók , ti mit gondoltok ?
Úgy gondolom, alacsony a fizetésem, ahhoz képest, amit a feladatköröm lefed. Illetve Budapesten dolgozom, közgazdász diplomám van. Bővebben itt nem szeretném kifejteni, privátban elmesélem a főbb szempontokat . Váltani szeretnék, de nem tudom, mennyit érnék a piacon, mennyit lenne érdemes megadni fizetési igényben, ami találkozik a munkáltató és az én szempontomból is ?
Ami kezdetben segíthet :
- közgazdász BA diploma
- középfokú angol nyelvvizsga , emelett +1 idegen nyelv ( érettségivel ) Angol felső fok
készülőben
- 3,5 év gyakornoki tapasztalat ( duális egyetemi képzés )
- ~ 2 év szakmai tapasztalat ( jelenleg hr/ titkárság területen)
- 25 éves vagyok.
Plusz emellett várom hasonló emberek fizetését, vagy megítélését mennyi lenne a reális, amennyiben van kedvük megosztani .
Köszönöm szépen mindenkinek !
3: annyira azért nem biztos, én megmondtam a munkaadómnak mennyit kérek pluszban az éves emelésen felül, és kb gondolkodás nélkül megkaptam.
Kérdező, függ attól pontosan milyen munkára jelentkezel (kell-e egyáltalán pl nyelvtudás) és pontosan milyen gyakorlatod van. Remélem diplomával nem csak adatrögzítő vagy, de megesik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!