Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek talalnek konnyen...

Szerintetek talalnek konnyen munkat Budapesten?

Figyelt kérdés
Szakitofelben vagyok, es azon vacillalok, hogy hazakoltozzem-e Magyarorszagra, vagy sem.Diplomam nincsen, csak erettsegim, viszont van egy felsofokum nemetbol, es olaszul is nagyon jol beszelek, bar abbol nincs nyelvvizsgam.Ezenkivul van jogsim, jo a kapcsolatteremto keszsegem, es jol is nezek ki.Lenne eselyem?Mindenhol azt irjak, hogy szinte lehetetlen allast talani Pesten.Ez tenyleg igy van?
2010. szept. 16. 12:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Itt sem fenékig tejfel az élet, de nyelvtudással szerintem összejöhet. Vagyis azt mondanám, hogy munkát biztos találsz, de lehet, hogy nem álmaid munkája lesz. Viszont még mindig itt a legjobb a helyzet Magyarországon.
2010. szept. 16. 12:22
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogy Pesten?Egész Magyarországon!

Február óta itthon vagyok munka nélkül,pedig hiányszakmás szakmunkás vagyok.Csak mint nő így tojnak a fejemre.Nemcsak a saját szakmámban nem tudok elhelyezkedni de még takarítást se találok-mert még a konyhai kisegítőnek is 3-5 éves munkatapasztalatot kérnek.

Ha valaki meg azzal jön hogy igenis találhattam volna munkát ez idő alatt akkor azt nagyon szépen megkérem dobjon e-mailt cseréljünk!Legyen ő munka nélkül és akkor próbálja ki.

2010. szept. 16. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Én 2 év munkakeresés után találtam most munkát. Diplomával, nyelvtudással, szakmai tapasztalattal. Lehet, hogy azért találtam, mert most jön egy kis enyhülés?! Nem tudom, mindenesetre én csak tutira mennék, ha váltani akarnék a helyedben.
2010. szept. 26. 18:08
 4/7 anonim ***** válasza:

nyelvtudás, csak arra való hogy megértesd magad vlkivel.

szóval semmihez se értesz, se szakácsnői se semmi végzetséged? inkább maradj kint. itt biztos nem kapsz normális melót. esetleg tesco árufeltöltő részleges, de ugye érzed, hogy oda nem kell a nyelvtudás, de máshoz nem értesz...

2010. szept. 26. 18:10
 5/7 A kérdező kommentje:
Pontosan arra valo, hogy megertessem magam valakivel.Szerintem tobbet er, mint egy szakacsnoi vegzettseg, pont azert, mert Magyarorszagon nem sokan beszelnek nyelvet, ok, lehet, hogy van nyelvvizsgaja, de az nem egyenlo azzal, hogy tud folyekonyan beszelni.Szerintem legalabbis.
2010. szept. 27. 10:14
 6/7 anonim ***** válasza:

de mégis mit csináltál eddig? miben van tapasztalatod?

és az angollal hogy állsz? mert általában azt kérik, és mellé jöhet még a német és az egyéb nyelv.

én spanyolországból jöttem most haza, honvágyam volt:-), 2 hete kezdtem el munkát keresni, egyelőre úgy vagyok még, hogy csak olyanra jelentkezem, ami tuti tetszik, szóval még csak olyan 6 helyre jelentkeztem, de eddig semmi...igaz 2 hét alatt még soknak a jelentkezési határideje sem járt le, de már most félek, hogy nem fog egy ideig összejönni semmi....de azért pár hónapig kitartok. amúgy ne tőlünk várj megoldást, inkább azon gondolkozz el, hogy külföldön akarsz-e maradni, vagy itthon akarsz-e élni egy ideig. Aztán meglátod lesz-e munka, vagy sem....

2010. szept. 27. 11:43
 7/7 A kérdező kommentje:
Bárpultos voltam évekig, de itthon nem akarok abban dolgozni.Ott jó helyem volt, de itthon papír nelkül szerintem csak valami késdobálóba vennének fel, vagy még oda se.Én arra gondoltam, hogy telefonos operátornak, vagy ilyesminek kéne jelentkeznem, az egyik barátnőm is azt csinálja, és neki is csak érettségije van.
2010. szept. 27. 13:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!