Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi kell hogy felvegyenek...

Mi kell hogy felvegyenek tanító szakra?

Figyelt kérdés
Még nem döntöttem el teljesen hogy mit szeretnék tanulni érettségi után, de a pedagógus pályák érdekelhetnek. Mik a követelményei a bejutásnak egy tanító szakra?

2022. ápr. 23. 04:28
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
kb. jelentkezni kell, és annyi. nagyon alulfizetett szakma, lasszóval fogják őket.
2022. ápr. 23. 05:23
 2/9 anonim ***** válasza:
56%
Na akkor hamar donts el hogy tanar nem leszel, mert hanem egesz eletedben kuszkodni fogsz a penzert
2022. ápr. 23. 06:54
 3/9 anonim ***** válasza:
72%
Legyen, aki egész életedben eltart.
2022. ápr. 23. 07:30
 4/9 anonim válasza:
77%
Nemzetiségi tanítóira menjél. Tanulj németet, románt vagy szlovákot. Én szlovákos vagyok és kezdő. A fizetésem az eget verdesi az ágazati pótlék és nemzetiségi különbözet miatt. Vidéken van lakásom, a hitelt is tudom fizetni belőle. A nemzetiségi pedagógusok aranyat érnek most. - Ha ez motiváló.
2022. ápr. 23. 07:48
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Azért fontos tudni, hogy tanítóin van alkalmassági vizsga tesiböl meg énekből. Egyik sem annyira vészes, de pl bátyámat nem engedték át rajta, mert borzasztóan fazék hangja van.
2022. ápr. 23. 08:22
 6/9 A kérdező kommentje:
5, szóval ha én tehetséges angol tanár lennék mondjuk és motivált is, akkor nem lehetek mert nem tudok énekelni? Ez elég nem is tudom, hülyeség. Feltételek alatt értettem azt hogy hány kreditemnek kell legyen hogy felvegyenek, kell e kifejezetten emeltezni valamiből, illetve milyen szintű nyelvvizsga kell hozzá
2022. ápr. 23. 15:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#6 A tanító alsó tagozatban van, 6-8 éveseknél, és majdnem minden tárgyat ő tanít, az éneket is. (Nekünk a tesi volt más.) Ezért kell énekelnie. Ha angoltanár akarsz lenni, angoltanári szakot végezz, és akkor csak azt fogod tanítani (vagy lehet mellette 1 másik szakod, nem tudom, hogy van most).
2022. ápr. 23. 15:34
 8/9 anonim ***** válasza:
67%

"Mik a követelményei a bejutásnak egy tanító szakra?

...

szóval ha én tehetséges angol tanár lennék mondjuk és motivált is, akkor nem lehetek mert nem tudok énekelni? Ez elég nem is tudom, hülyeség. Feltételek alatt értettem azt hogy hány kreditemnek kell legyen hogy felvegyenek, kell e kifejezetten emeltezni valamiből, illetve milyen szintű nyelvvizsga kell hozzá"

Ennél jóval jobb helyesírás kéne hozzá első körben...

2022. ápr. 23. 20:08
 9/9 anonim ***** válasza:
88%
Tanítói szakra akarsz menni vagy tanári szakra? A kettő nem ugyanaz. Egy angoltanárnak nem kell énekelnie, de egy tanítónak igen.
2022. ápr. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!