Balatonra szerintetek megéri lemenni nyárra melózni kisegítőnek/mosogatónak?
Figyelt kérdés
Tud valaki pontos infókat, hogy fizetnek átlag?2022. ápr. 21. 11:27
1/4 anonim válasza:
Feltételezve, hogy a nicknévben a szám a születési éved:
Csak akkor ha vendéglátózni akarsz főállásúként is. Ha nem, akkor szakmai gyakorlati helyet keress
2/4 anonim válasza:
Nekem 700-800-at akartak fizetni/óra 2 éve. Nem fizetik meg a dolgozókat. Lehet nagy számokról hallani, hogy mennyit keresett valaki egy nyár alatt, csak azt nem említik, hogy mennyi munkával. Átlag heti 6 munkanap minimum, jobb helyen 1 szünet van legalább. A többség egyébként 10.000/ nap környékén fizet, de ez nem 8 órás munkaidő, nyitástól zárásig. Rosszabb időben bezárnak időben, de mikor jó idő van, akkor az utolsó vendégig maradni kell,ami jó esetben 11 környéke, de hétvégén nem ritka a 12-1 óra sem.
3/4 anonim válasza:
Előző vagyok, a szünetet úgy értettem, hogy heti legalább 1 nap szabad.
4/4 anonim válasza:
Sztem nem akkora biznisz az ha egy nap reggel 8tól este éjfélig dolgozol és azert keresel mondjuk 450 ezer Ft-ot. ( most csak írtam hasra utesszeruen egy számot a pelda kedvéért. ) és ezt , gondolom én persze bárki tevedhet , napi 8 órás bejelentésre adják ami jellemező a vendéglatasra jó pár helyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!