Ma már tényleg nem ér semmit 1 millió forint?
Figyelt kérdés
2022. ápr. 20. 18:53
1/23 anonim válasza:
Attól függ milyen élethelyzetben. Ha mondjuk albérletben élsz, és saját házat szeretnél, akkor az 1 milliót kb. feldughatod magadnak, sose lesz saját házad. Ha van házad, és nincs szükséged semmilyen drága dologra, akkor ez egy kedves kis megtakarítás.
2/23 anonim válasza:
a mai viszonyok közt ezt 3 havi átlagkereset. ennyi a minimum, ami kell ahhoz, hogy ne napról napra élj.
3/23 anonim válasza:
Mar hogyne erne, ez nekem 3-4 havi tartalek
4/23 anonim válasza:
Ha házat akarsz venni akkor csak repkednek a milliók de ha minimálbért keresel akkor évek munkája lehet ennyi pénz.Helyzet és körülményfüggő
5/23 anonim válasza:
3 havi kereset :D tanárként majdnem félévi
6/23 anonim válasza:
Biztonsági tartaléknak elég megélhetéshez
7/23 anonim válasza:
#5 de a tanárokat ez nyilván nem zavarja, különben nem mennének tanárnak.
8/23 anonim válasza:
Szerintem eléggé zavarja őket, hogy ennyit keresnek. Pláne az olyan tanárt, aki tényleg egész nap a gyerekekkel foglalkozik, kiteszi a lelkét, hogy átadja a tudást, de senki nem figyel rá, otthon is a dolgozatokat javítja, készül másnapra...Miért adja fel valaki hivatását, amit szeret? Ez sajnos nem az ő problémájuk, hogy ennyit kapnak, én csak leírtam, hogy az átlag kereset azért kicsit lentebb van, még diplomás emberek körében is. Nyilván ezért is van tanárhiány, de nem megyek ebbe bele.
9/23 anonim válasza:
nincs lentebb az átlagkereset. járd ki az iskolát, ha nem érted a fogalmat, aztán majd rájössz, hogy igazam van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!