Mennyit keres egy raktárvezető?
Sziasztok!
Hamarosan állásinterjúra megyek egy vidéki kisvárosba, mint raktárvezető. Biztosan szó lesz bérigényről. Szerintetek mi az az összeg, amit még nem pofátlanság kérnem? 5 embernél kevesebb fog alattam dolgozni annyit tudok.
Ki mennyit keres hasonló pozícióban?
Br. 450
De valószínűleg ők mondják neked, h mennyit tudnak adni.
Szerintem hatalmas a szórás, ebben a munkakörben különösen.
Hogy miért?
Mert a raktárvezető nagyon sok cégnél mást jelent.
Van ahol csak van egy kis helyi raktár és az ottani 'első' embert aki egy fokkal csinál komolyabb munkát a targoncázás mellett is már raktárvezetőnek hívják. És lényegében csak annyival több a targoncásnál, hogy csinál egy beosztást is mondjuk meg pár papírt kitölt.
Van olyan hely, ahol a raktárvezető meg egy diplomás, nyelveket beszélő öltönyös figura, aki tárgyal, partnereket szerez stb
Szóval ez tipikusan olyan állás, ahol lehet kb nagyon alacsonytól nagyon magas bérig keresni.
Lássuk a mi példánk:
1. Férjem, 38 éves, raktárvezetőként dolgozik, 2 embere van, magyar nagyvállalat szerszámraktára, igazából a raktárosi munkát csinálja, azért ő a raktárvezető, mert ő az akinek van laptopja és a fizikai munka nem tölti ki a teljes idejét, csinál irodai munkát is
Bére bruttó 470 ezer ft + havi nettó 30e Szép kártya + 13. havi fizu
2. Én is raktárvezetőként dolgozok a világ egyik vezető logisztikai cégénél, (top3) de nekem nincs fizikai munkám, én a raktár business development részével foglalkozok többnyire, illetve a világszintű ügyfélkezelésssel, mellette kimutatásokat csinálok a managementnek, a vámos vizsgálatokra készítem fel a raktárat, intézem a tűz-és munkavédelmet (TAPA raktár), targoncakarbantartást intézem, meg hasonlókat, mindent ami a raktárral kapcsolatos ja és számlázok is. 8 emberem van (4 targoncás, 4 admin)
Munkavégzés 60% angol, 40% magyar nyelven folyik.
Bérem bruttó 650 e + cafeteria + évi 2-3 havi jutalom.
Igaz mi Bp mellett lakunk.
Szóval így munkakör alapján neéz behatárolni, bruttó 400-800 közt kb.
28N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!