Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy raktárvezető?

Mennyit keres egy raktárvezető?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Hamarosan állásinterjúra megyek egy vidéki kisvárosba, mint raktárvezető. Biztosan szó lesz bérigényről. Szerintetek mi az az összeg, amit még nem pofátlanság kérnem? 5 embernél kevesebb fog alattam dolgozni annyit tudok.

Ki mennyit keres hasonló pozícióban?

2022. ápr. 16. 23:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Br. 450

De valószínűleg ők mondják neked, h mennyit tudnak adni.

2022. ápr. 16. 23:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szerintem hatalmas a szórás, ebben a munkakörben különösen.

Hogy miért?

Mert a raktárvezető nagyon sok cégnél mást jelent.

Van ahol csak van egy kis helyi raktár és az ottani 'első' embert aki egy fokkal csinál komolyabb munkát a targoncázás mellett is már raktárvezetőnek hívják. És lényegében csak annyival több a targoncásnál, hogy csinál egy beosztást is mondjuk meg pár papírt kitölt.

Van olyan hely, ahol a raktárvezető meg egy diplomás, nyelveket beszélő öltönyös figura, aki tárgyal, partnereket szerez stb

Szóval ez tipikusan olyan állás, ahol lehet kb nagyon alacsonytól nagyon magas bérig keresni.

Lássuk a mi példánk:

1. Férjem, 38 éves, raktárvezetőként dolgozik, 2 embere van, magyar nagyvállalat szerszámraktára, igazából a raktárosi munkát csinálja, azért ő a raktárvezető, mert ő az akinek van laptopja és a fizikai munka nem tölti ki a teljes idejét, csinál irodai munkát is

Bére bruttó 470 ezer ft + havi nettó 30e Szép kártya + 13. havi fizu

2. Én is raktárvezetőként dolgozok a világ egyik vezető logisztikai cégénél, (top3) de nekem nincs fizikai munkám, én a raktár business development részével foglalkozok többnyire, illetve a világszintű ügyfélkezelésssel, mellette kimutatásokat csinálok a managementnek, a vámos vizsgálatokra készítem fel a raktárat, intézem a tűz-és munkavédelmet (TAPA raktár), targoncakarbantartást intézem, meg hasonlókat, mindent ami a raktárral kapcsolatos ja és számlázok is. 8 emberem van (4 targoncás, 4 admin)

Munkavégzés 60% angol, 40% magyar nyelven folyik.

Bérem bruttó 650 e + cafeteria + évi 2-3 havi jutalom.

Igaz mi Bp mellett lakunk.

Szóval így munkakör alapján neéz behatárolni, bruttó 400-800 közt kb.

28N

2022. ápr. 18. 19:20
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! 😊
2022. ápr. 19. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!