Álláskeresési fázisban minden nem fogadott hívást vissza szoktatok hívni?
Figyelt kérdés
És kerültek már amiatt hátrányos helyzetbe, ha nem hivtatok vissza valakit?2022. ápr. 12. 20:53
1/14 anonim válasza:
Ha nem ketesek állást, akkor is visszahívok mindenkit
2/14 anonim válasza:
Mindig előre lebeszélem mikor hívjanak. Így igyekszem felvenni. Ha nem sikerül, akkor visszahívom.
3/14 A kérdező kommentje:
Úgy értem ha nem ismered a számot.
2022. ápr. 12. 21:02
4/14 anonim válasza:
3, én meg úgy értem a mindenkit, hogy mindenkit 😉
5/14 A kérdező kommentje:
Értem.
2022. ápr. 12. 21:16
6/14 anonim válasza:
Egyszer - ne kérdezzétek, hogyan, mert a mai napig nem értem - nem vettem észre egy hívást, amiben arról értesítettek volna, hogy megkaptam a munkát! Aztán valahogy mégis odatelefonáltam és még pont nem csúsztam le. Minden telefont fel kell venni, vissza kell hívni ilyenkor!
8/14 anonim válasza:
Hát én nem csak munkaügyben veszem fel azokat a számokat amit nem ismerek. Lehet valami fontos dolgot akar mondani az illető. Ha nem akar beszélni veled akkor nem hívna + nem tudná a számod. (nem is értem azokat akik nem veszik fel a számot mert "ismeretlen szám")
9/14 anonim válasza:
Álláskereséshez, ingatlan adásvételhez ajánlott egy eldobós SIM kártyát beszerezni. Álláskeresésnél ezt adom meg az önéletrajzban, majd ha már felvettek és még 1 hónap múlva is ott vagyok, akkor kuka a SIM kártya (nem tudnak hívogatni túlóra miatt, plusz ha fekete foglalkoztatás, akkor ugye előfordulhat, hogy dől az ember valamilyen komolyabb nyúlással, de így nem tud mit csinálni a vállalkozó, se elérhetőséget, se címet nem tud). Ingatlan eladásnál mindenképpen, de vételnél is mindig hasonló az eljárás, ha sikerült lebonyolítani akkor pár hét múlva kuka a SIM és a freemailes e-mail cím is. Privát, régi telószámon meg csak az ismerősök vannak engedélyezve, minden egyéb szám blokkolt. Persze ma már szinte mindenki messengerezik, de azért van aki inkább felhív.
10/14 anonim válasza:
Én visszahívok mindenkit, akkor is ha éppen nem keresek állást. Nyilván azért hív mert akar valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!