A mai világban valóban nem lehet érvényesülni, ha az ember nem magasan képzett? Mit tennétek a helyemben?
Most nézem ezt az álláshirdetést. Gazdinfósként végeztem (nagy nehezen), de kb. semmit nem értek belőle. Angolom is gyenge középszintű, mert egyszerűen nem tudok fejlődni hiába szenvedek vele. Félig meddig a szakmában dolgozom, de semmit nem tudok fejlődni és nem is szeretem.
Azon gondolkozom, hogy otthagyjam a pályát és valami szakmunkát tanuljak ki, mert egyszerűen alkalmatlan lemorzsolódottnak érzem magam.
Ha megnézem ezeket az álláshirdetéseket (perfekt angol, 5 év tapasztalat SAP területen, ezernyi egyéb skill), akkor sírni támad kedvem.
30-hoz közel már lassan azt sem tudom, hogy van-e lehetőségem váltani egyáltalán, mert az új szakmában ugyanúgy 0 tapasztalattal fogok indulni.
Szerintetek mit tegyek?
Kérdező, belebeszéltek ebbe az informatikába, igaz?
Nagyon elhivatottnak kell lennie annak, aki informatikusként akar érvényesülni.
Gaz-infóra meg általában azt mondják az okosok, hogy az egyik se igazán..
Ne hagyd veszni a diplomádat, mert később bánnád. Ha nem megy angol, magyar hirdetéseket kell nézni. Ahol az van, h közép angol kell, ott ált csak a nyelvvizsgádat kérik, beszélni nemkell, csak kiírják, h kell.
Gazdinfóval egy csomo helyre tudsz menni, rendszervező, üzleti elemző ilyesmik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!