Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kinek mi a véleménye ezekről...

Kinek mi a véleménye ezekről az automatizált webcamerás állásinterjúkról?

Figyelt kérdés
Előre felvett kérdésekkel, visszakérdezési lehetőség nélkül. Felveszik a válaszaid, és valahol, akár többen egy tárgyalóteremben nézik akár a bénázásodat is.

2022. ápr. 6. 18:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Konkret pelda: vodafone

De nem a kerdezo vagyok, csak en interjuztam igy a vodanal. A video resze kinos, kb mintha vloggolnod kellene youtube-ra.

Van egy kerdes, kapsz gondolkodasi idot, majd felveszed a valaszt. Egyszer veheted fel. Aztan valami csicska HR-es rohog rajtad otthon..

Az irasos kerdesek hasonlok, azok pedig azert viccesek, mert ki lehet puskazni oket, vagy elore megirni rajuk a valaszt. Ugyanis ha tobben interjuztok ismerosokkel egyszerre ugyanahhoz a ceghez, nagyjabol ugyanazok a kerdesek lesznek mindenkinek. Nevetseges az egesz, de vegul nem is a vodahoz mentem dolgozni. A rendes interjut lemondtam, mert kaptam mashonnan jobb ajanlatot.

2022. ápr. 12. 15:16
 12/14 anonim ***** válasza:

Egy ilyen cégnél dolgozom, nálunk is alkalmazzák ezt, de nem mindenkinél.

Amikor jelentkeztem elvileg nekem is ilyen interjúm lett volna, de helyette csak egy 70 perces iq+matek teszt volt, utána rendes hr-essel beszélgetéssel.

2022. ápr. 12. 15:47
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon gáz... tutira nem lenne kedvem ilyen bohóckodáshoz.
2022. ápr. 12. 15:47
 14/14 anonim válasza:
Jajj nagyon gáz ez, nekem is kellett volna így “interjúznom”, meg is próbáltam, de a program, amit a cég használt erre, folyamatosan lefagyott a telefonomon, így hagytam az egészet a fenébe.
2022. ápr. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!