Kinek mi a véleménye ezekről az automatizált webcamerás állásinterjúkról?
Konkret pelda: vodafone
De nem a kerdezo vagyok, csak en interjuztam igy a vodanal. A video resze kinos, kb mintha vloggolnod kellene youtube-ra.
Van egy kerdes, kapsz gondolkodasi idot, majd felveszed a valaszt. Egyszer veheted fel. Aztan valami csicska HR-es rohog rajtad otthon..
Az irasos kerdesek hasonlok, azok pedig azert viccesek, mert ki lehet puskazni oket, vagy elore megirni rajuk a valaszt. Ugyanis ha tobben interjuztok ismerosokkel egyszerre ugyanahhoz a ceghez, nagyjabol ugyanazok a kerdesek lesznek mindenkinek. Nevetseges az egesz, de vegul nem is a vodahoz mentem dolgozni. A rendes interjut lemondtam, mert kaptam mashonnan jobb ajanlatot.
Egy ilyen cégnél dolgozom, nálunk is alkalmazzák ezt, de nem mindenkinél.
Amikor jelentkeztem elvileg nekem is ilyen interjúm lett volna, de helyette csak egy 70 perces iq+matek teszt volt, utána rendes hr-essel beszélgetéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!