Miért mondják rengetegen hogy MINDENHOL nettó 300 at keresnek már a betanított munkások is, miközben az én bérem pár hónapja 164 nettó volt? Mire jó ez?
Teljes munkaidő, ráadásul 3 műszakban. BAZ megye. Ózd környéke.
S mielőtt jönnének a trollok hogy menjek máshová ettől csak jobb van.
Nos, Ózdon van egy ennél szarabbul fizető gyár, Miskolcon a Bosch 20 ezerrel fizet alapjáraton többet (de az nagyon messze van innen)
Illetve ha megnézem az ózdi egyéb lehetőségeket meg a környéket, ennél inkább kevesebbet akarnak mindenhol adni, vagy max. ennyit.
Tehát marhára nincsen az hogy a bokorban van a nettó 300 as állás csak oda át kell menni. Értitek?
S mit olvasok ezen az oldalon? Megy a tömény hazudozás hogy mindenhol nettó 300 at keresnek, de már olyat is olvastam hogy Budapesten mindenki 500 nettót keres.
Miért jó trollkodni ezzel? Mi értelme van ennek?
"Pesten átlag ember nettó 300-400akat keres,"
Akkor miért kínáltak nekem ott tavaly 170 nettót éppen egy mekiben? Valami bűzlik.
Miért ismerek ott jogászt is 220 nettóval?
"Mekiben 8 általánossal is megkeresik a bruttó 350-et."
Ezt alá tudom írni hogy nem igaz.
br. 350 nettótját mekibe max úgy keresed talán meg ha van 25 év alatti SZJA kedvezményed.
12: mindjárt leírják hogy túlórázni is kell és úgy meglehet... engem az alapbér érdekel.
A gyárban is volt olyan hogy lehetett túlórázni és akkor elértük a 200 nettót, csakhogy ilyen nem mindig volt.
Amúgy mozogtam tavalyig vendéglátós körökben Bpn, a mosogató kisegítő fizetések 1200-1300 körül voltak per óra, nettó, de a szarabb helyek még akkor is 1000 órabérekkel próbálkoztak és mivel nem zártak be, lehet még ők is kaptak munkaerőt idővel.
Ennél több órabért nagyon ritkán láttam ilyen pozíciókra. S ugye ez a nettó 200 szintje havi 170 órával.
Most böngésztem kicsit Bp vendéglátó melókat, baszki van ahol már bért se írnak ki, hanem bérigényt kérnek..
Ami azt jeelenti hogy nincs is munkaerőhiány van elég jelentkező...
Igaz, találtam ennél a bérszntnél jobbat is :
5 csillagos hotel, 1500 nettó. Ez lehet valós, de közel se akarnak mindenhol így fizetni.
Ezzel az utolsóval keresne az ember 250 nettót 170 órával, DE.
Budapesten sokkal drágább a lakhatás, nekem pl. itt Ózdon 40 a rezsim (saját lakás).
Ahhoz hogy ugyanígy éljek pl. Pesten ki kellene fizetnem 140+rezsit... albérlet rulez. De számoljunk csak 120+rezsivel.
Mondjuk ilyen lakást mint ez 120 ért az életben nem fogok ott kapni, de számoljunk annyival.
Ott tartunk hogy a költségem 80 ezerrel több havonta mint itt. A fizetés mondjuk 250, ha a JOBB helyen mosogatok.
De itt Ózdon is keresek 170 körül...tehát az a plusz 80 éppen semmit nem jelent mert elviszi az albérlet azt amennyivel több..
Előrelépés 0.
"Ezen az oldalon folyamatosan azt mondogatja rengeteg ember hogy már mindenki 300 nettót keres"
Pesten meg Nyugati megyékben esetleg. Én Gy-M-S megyébe lakom 3 műszakos munkát 300 alatt biztos nem vállalnék el
Pesten nettó 300-450ezer között keresnek a betanított munkások.
Pont ismerős mondta, hogy elment tőle egy 20év körüli munkavállalója. Ott 300ezret keresett, máshol többet ajánlottak. Semmi képzettség vagy tapasztalat nem kell, csak szimplán bírja a kemény fizikai melót.
"Pesten nettó 300-450ezer között keresnek a betanított munkások."
Akkor nekem miért ajánlottak tavaly 170 nettót egy mekiben, illetve miért vannak 1200-1300 órabéres mosogató kisegítő melók ott vendéglátásban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!