Hol tudok jelentkezni szavazószámlálónak?
Már sehol. Két hónapja lehetett, de úgyis ismerős ismerősét hívnak be.
Helytől függően változó. Budafok pl 75000Ft, 17.kerület 40000Ft, 16.Kerület pedig 25000Ft. Tehát elég nagy szórás van.
bruttó 40
de már lekéstél
ismerősnek ma volt a tájékoztató és az eskü
Én önkéntesnek jelentkeztem, de így is megkapom a br 50 ezret, de általában megvan az, hogy ki és miként jelentkezhet vagy kinek a kijét kell elfogadni.
Én is csak azért lettem az, mert a szüleimet a városban ismerik és megbecsülik - szóval egyfajta protekcióm volt.
Nem a pénz miatt jelentkeztem, de örülök azért, hogy kapok valamit, egy vasárnapi 12 órás munkáért.
Ha 1 óra alatt megvagytok a számolással, jegyzőkönyvezéssel meg mindennel, akkor az egy elég kis körzet lehet.
És azért ne felejtsd, idén ott lesz pluszban a népszavazás is.
Legalább kétszer ;)
De ok, ha sokan vagytok és normálisak a delegáltak, akkor lehet ti hamarabb végeztek. Nekünk sokfelé kell válogatni a szavazatokat az átjelentkezők miatt, plusz alapból is nagyon sok szavazó tartozik a körzetünkhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!