Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire tartható naponta 4...

Trooson kérdése:

Mennyire tartható naponta 4 óra munka iskola mellett 16 évesen?

Figyelt kérdés
Valószínűleg csak gyorsétterem jöhet szóba, és városunkban csak a McDonald's étteremben láttam erre lehetőséget. Egy normális tanulmányi (4-es átlag) tartható ez a 4 óra munka? Szabadidővel szabad számolni, vagy egy kemény időszakra számítsak inkább? Eléggé nehezen illeszkedek be egy társaságba, általában a másik félnek kell kezdeményezni. Türelmem van az emberekhez, azzal talán nem lehet baj. Valakinek van tapasztalata ilyen életmód mellett?

2022. márc. 30. 09:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem, minden nap, napi 4 órával nem. Heti 2-3 4 órás műszak beleférhet. Annál több nem igazán.
2022. márc. 30. 10:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én annó hétvégente mentem dolgozni suli mellett szombat és vasárnap 8 órában. Suli mellett nagyon nehéz hétköznap is dolgozni, mert akkor beesel fáradtan este 9-10-re és nem igen lesz kedved még tanulni is. A nyarat meg mindig úgy próbáltam csinálni, hogy végig tudjam dolgozni
2022. márc. 30. 11:48
 3/5 anonim ***** válasza:
91%
Hát, nekem annak idején biztos nem fért volna bele. Tagozatos osztályba jártam gimnáziumba. A plusz gyakorlati órák miatt (emikből később egyetem alatt simán "megéltem") péntekenként volt 7 óránk, a többi napon 10-12. Reggel 7-kor elmentem otthonról és este 8-ra értem haza. Akkor "ebédeltem" kezdtem el házi feladatot csinálni, készülni a másnapi dolgozatokra, felelésekre. Jogosítványt 11.-ben kezdtem el 16,5 évesen. Az nem igényelt napi 4 óra elfoglaltáságom, de az is nagyon szűkösen fért bele az időmbe. Napi 4 órám kizárt hogy lett volna ezen felül. Talán hétvégente fért volna bele diákmunka. Máskor nem. De te tudod, te látod, hogy naponta mennyi szabadidőd marad.
2022. márc. 30. 19:00
 4/5 after stroke ***** válasza:
74%
Ez nagyban függ attól, hogy milyen fejed van. Ha megélsz az órán elhangzottakból, akkor belefér.
2022. márc. 31. 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:

Attól függ, hogy célod-e a továbbtanulás. Ha igen, akkor nem tartható ez, mert nem tudsz majd megfelelő érettségi eredményt produkálni nagy valószínűség szerint.

A 4-es tanulmányi átlag attól függően tartható, hogy a középiskolába, ahová jársz milyenek a követelmények? Ha egy erős gimnázium, akkor nem tartható.

Ha nem fontos egy jó érettségi átlag, és tényleg nagyon jó képességeid vannak, azonkívül kevés alvással is beéred, akkor talán tartható.

2022. ápr. 4. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!