Trooson kérdése:
Mennyire tartható naponta 4 óra munka iskola mellett 16 évesen?
Figyelt kérdés
Valószínűleg csak gyorsétterem jöhet szóba, és városunkban csak a McDonald's étteremben láttam erre lehetőséget. Egy normális tanulmányi (4-es átlag) tartható ez a 4 óra munka? Szabadidővel szabad számolni, vagy egy kemény időszakra számítsak inkább? Eléggé nehezen illeszkedek be egy társaságba, általában a másik félnek kell kezdeményezni. Türelmem van az emberekhez, azzal talán nem lehet baj. Valakinek van tapasztalata ilyen életmód mellett?2022. márc. 30. 09:55
1/5 anonim válasza:
Nem, minden nap, napi 4 órával nem. Heti 2-3 4 órás műszak beleférhet. Annál több nem igazán.
2/5 anonim válasza:
Én annó hétvégente mentem dolgozni suli mellett szombat és vasárnap 8 órában. Suli mellett nagyon nehéz hétköznap is dolgozni, mert akkor beesel fáradtan este 9-10-re és nem igen lesz kedved még tanulni is. A nyarat meg mindig úgy próbáltam csinálni, hogy végig tudjam dolgozni
3/5 anonim válasza:
Hát, nekem annak idején biztos nem fért volna bele. Tagozatos osztályba jártam gimnáziumba. A plusz gyakorlati órák miatt (emikből később egyetem alatt simán "megéltem") péntekenként volt 7 óránk, a többi napon 10-12. Reggel 7-kor elmentem otthonról és este 8-ra értem haza. Akkor "ebédeltem" kezdtem el házi feladatot csinálni, készülni a másnapi dolgozatokra, felelésekre. Jogosítványt 11.-ben kezdtem el 16,5 évesen. Az nem igényelt napi 4 óra elfoglaltáságom, de az is nagyon szűkösen fért bele az időmbe. Napi 4 órám kizárt hogy lett volna ezen felül. Talán hétvégente fért volna bele diákmunka. Máskor nem. De te tudod, te látod, hogy naponta mennyi szabadidőd marad.
4/5 after stroke válasza:
Ez nagyban függ attól, hogy milyen fejed van. Ha megélsz az órán elhangzottakból, akkor belefér.
5/5 anonim válasza:
Attól függ, hogy célod-e a továbbtanulás. Ha igen, akkor nem tartható ez, mert nem tudsz majd megfelelő érettségi eredményt produkálni nagy valószínűség szerint.
A 4-es tanulmányi átlag attól függően tartható, hogy a középiskolába, ahová jársz milyenek a követelmények? Ha egy erős gimnázium, akkor nem tartható.
Ha nem fontos egy jó érettségi átlag, és tényleg nagyon jó képességeid vannak, azonkívül kevés alvással is beéred, akkor talán tartható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!