Milyen szakmát érdemes tanulni érettségi után lányként ?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Jövőre fogok érettségizni. Rengeteg szakma után olvastam már, de egyszerűen nem tudom hogy mi lenne a legjobb döntés. Egyetem nálam személy szerint kilőve hiszen sose szerettem annyira tanulni de sosem voltam rossz tanuló. Mindenre nyitott vagyok! Inkább lányosabb szakmák érdekelnek. Válaszokat előre is köszönök! : )2022. márc. 28. 19:26
1/8 anonim válasza:
Minőségellenőr, akar IT akar mas fronton. IT vonalon manualis tesztelonek viszonylag keves szaktudasra van szuksege, istq alap vizsgat leteszed 60000 forintert es azzal mar eselyes hogy felvesznek.
Dokumentacio iro is jol fizet, csak keves a meghirdetett szakma.
Azon kivul, 0 vegzettseggel takarito ilyensmi siman barmi lehetsz
4/8 anonim válasza:
Bármilyen IT gyorstalpaló, akár kismamaként is elvégezhető, szoptatás alatt már havi 600 bruttót keresel full HO-ban.
5/8 anonim válasza:
4-es, azert 600-at nem hinnem full kezdokent. Plusz full kezdoknek nem igazan engedik a teljes HO-t
6/8 anonim válasza:
szépségipar, milliókat szednek össze vele
7/8 anonim válasza:
Miért szempont az munkaválasztásnál hogy milyen nemiszerved van? azt akarod használni a munkához?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!