Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Angliai munkát hogy lehet...

Angliai munkát hogy lehet szerezni?

Figyelt kérdés

Nyáron szeretnék kimenni Angliába dolgozni (márciusban leszek 18). Valaki tudna ajánlani esetleg valami megbízható munkát ott? (esetleg saját tapasztalatok alapján)

Vagy egyáltalán milyen közvetítőkön keresztül lehet kijutni, és közvetítő nélkül milyen módon?

2010. szept. 14. 15:01
 1/8 anonim válasza:
76%

erre már én is gondoltam. néz utánna neten..

és mindig gondolgodj előre.. míg nem találsz munkát valamiből élned kell addig..

2010. szept. 15. 19:49
 2/8 A kérdező kommentje:
Sok rosszat olvastam a neten talált melókról, ezért kértem személyes tapasztalatokat.
2010. szept. 17. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
én idén nyáron mentem ki egyedül, 19et épp betöltöttem.. az utolsó előtti napig nem volt szállásom, munkám akkor se, amikor kimentem. kerestem, találtam. érdekes sztori. mára tudok olcsó szállást és pár nemminimálbéres munkát is. érdekes sztori, jó nyár volt : )
2010. szept. 17. 20:22
 4/8 A kérdező kommentje:
Esetleg néhányat tudsz mondani? ;)
2010. szept. 17. 21:39
 5/8 anonim válasza:

www.nextjobline.hu

itt találsz, munkaügyin is hirdett, ott is érdeklődhetsz.

ADe jó ha van legalább alapszintű angol nyelvtudásot, anélkül nem fogott érteni mit mondanak neked.

2010. szept. 19. 14:32
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi. :)

Az van, addigra már felső is lesz (remélem).

2010. szept. 20. 17:20
 7/8 Irány London Blog válasza:

Még mindig áll a terv? :)

Nem könnyű, de nem is lehetetlen. Otthonról nem tudom milyen esélyekkel lehet melót találni.

Ha már itt vagy, akkor olyan szempontból könnyebb, hogy jobban tudsz reagálni. Viszont meg is kell élni, ami nem olcsó...

Én azt ajánlom, hogy ha már kint vagy pub-okba szórd be a CV-det asztal leszedői "bar Associate" / waiter/waitress állásokra.

2011. máj. 25. 13:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, még mindig áll, csak ez a nyár már sajnos elúszott. Pedig a felső is meglett. Na mindegy, majd jövőre. :D Köszi a tippeket!
2011. júl. 5. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!