Ki mennyit keres bankszektorban? (K&H, Citi, Morgan)
Jöhetnek befektetési bankok: Morgan, Citi
Vagy kereskedelmi is K&H, OTP, Raiffeisen stb.
Megköszönöm, ha írtok pozi nevet és tapasztalatot is.
Citi, pályakezdő, nettó 430, igaz 25 alatt vagyok.
Cimbora Raiffeisen, 1 év tapasztalat, 370 körül volt, de 25 fölött
Másik Cimbi Morgan, 2 év tapasztalat, de komoly srác, nettó 500
Szoftverfejlesztőket tudok (bruttó bérek):
- Morgan: medior fejlesztő 800k br, senior 1,3M
- Citi: senior fejlesztő kft-n keresztül számlázva: 2M felett
Kérdező, miért nem írtad oda legalább, hogy milyen végzettséggel, kb. milyen terület. Még úgy is nagy szórás lenne.
Jogász, közgazdász, IT? Ez még csak három hatalmas nagy terület, de még ennyit sem adtál meg.
A 2-es válasz természetesen nem igaz.
A 3-as igaz lehet akár, viszont a kft-n keresztül számlázva az nem releváns két okból.
Elsőre azért mert ha még kezdő vagy ilyen nem lehet.
A másik pedig, hogy ezek szerint alvállalkozó megbízással. Azért az máshogy működik mint a munkaerőpiac. Egy Citi kaliberű cég alvállalkozójának lenni történhet tenderrel, stb...
Azt pedig vedd figyelembe, hogy a neten anonim válaszok mennyit érnek.
Zsákbamacska. Lehet tűpontos is meg totális félrevezetés is és a kettő között bármi.
Miről vitatkozzon itt az ember? Igaz-e amit X meg Y állít? Nem ismerjük az adott személyeket akik ennyit keresnek, nem tudjuk, hogy mi van mögötte, a pozíció, feladatok, sok-sok minden.
Messziről jött ember azt mond amit akar.
Sokkal jobb lenne szakmai portálokon tájékozódni jövedelmi átlagokról, mediánokról, sávokról.
Remélem tudtam segíteni.
Ne vedd nagyképűségnek, de szerintem a legtöbbet én tudtam segíteni eddig!
Milyen poziban milyen végzettséggel?
Senior IT: A k&h 100k / napot adott nekem beszamlazos contractorkent, kozvetiton keresztul.
Interjuztam a Morganhez meg a Citihez is alkalmazotti pozira, a masfelmillas beringenyemtol mindketten rosszul lettek, szoval az ott eleg harmatos.
A Worldquant adott volna 2 milliot, de ott kiestem az utolso korben.
770 nettót kapok alkalmazotti státuszban.
IT részlegen, 15 év tapasztalattal.
Fejlesztesz, üzemeltetsz vagy a HDMI kábelt dugod be?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!