Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen a targoncás munkakör?

Milyen a targoncás munkakör?

Figyelt kérdés
Pro és kontra. Hogy tellik egy targoncás munkanapja? Egész nap benne ül és ide oda visz emeli a rakományokat?

2022. márc. 24. 15:06
 1/6 anonim ***** válasza:
69%

Műszakvezető vagyok. Hát hol is kezdjem :D

Pro:

Ha annak számít, kb egész nap le sem szálnak a targoncáról. Csapatmunkában nagyon jók, gyorsan dolgoznak. Aki nem jön ki a többi targoncással, annak kb annyi.... pár hét, vagy 2 hónap és felmond vagy kikészítik.

Negatív:

Akik nálunk vannak, idegbetegek ha dolgozni kell, megállás nélkül káromkodnak. Ha szólva van nekik még nekik áll feljebb... ha olyan munkát adok nekik amit kézzel kell csinálni( göngyöleg összerakása stb) akkor már kb felmondanának és halálukon vannak. Panaszkodnak minden miatt. Ha sok a munka az a baj, ha kevés az a baj. Ha valamit elront az egyik, tönkretesz valamit, akkor a másikra fogja...

Hát igazából tudom hogy nem a kérdésre válaszoltam, csak jó volt kiadni magamból. :D

2022. márc. 24. 15:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
függ attól is, hogy hol vagy targoncás.. más egy élelmiszer raktár, mint egy iratraktár.
2022. márc. 24. 17:31
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

utolsónak igaza van

nem ugyanaz egy mélyhűtös vagy friss árus Lidl raktár, mint egy felpakolós reptéri targonca állás

2022. márc. 24. 20:37
 4/6 anonim ***** válasza:
74%

Az első elég jól leírta.

Ez az alaphelyzet.

Amikor én elkezdtem engem is ez fogadott.

Kicsit undorító is volt hogy káromkodnak, lenézik a többi raktári dolgozót meg úgy mindenkit, teljesen ok nélkül türelmetlenek, okoskodnak hogy lenne jó a munkafolyamat pedig hülyeséget beszélnek.

Plusz dohányoznak.

Én is fel lettem kóstolva főleg hogy nem cigizek velük óránként.

De mivel magas izmos boxoló vagyok, plusz a szakmában profi, elég gyorsan letisztúlt hogy barhol barmikor a sza rt is kiverem akarmelyik cigis piás másokat lekelező nagypofajú senkiháziból.

Szóval az én műszakomban csak az maradt meg aki nyugis forma-a profizmusa miatt nyugis tehat gyors de türelmetlenseg frusztració nélkül-csapatjátékos, nem kezeli le a többi raktári dolgozót, nem ugat vissza ha kerek valamit hanem csinálja és nem idegbeteg.

Mert minek?

Logikailag felépítem a munkafolyamatot utana leosztom adóvevőn és egymás feltartasa kerülgetese nélkül végrehajtjuk percek alatt precízen és profin.

Ha bekerül egy idegbajos és elkezdi frusztrálni sürgetni a többieket meg mutatni akarja nekünk hogy hú de pörög...ilyenkor csak röhögünk.

1 hónap és zúzni borítani fog az ilyen aztán kirúgás meg 1 millás adósságal mehet a ge cibe sürögni.

Ha pedig lassú-bizonytalan a pali, akkor merlegek.

Megfigyelem hogy fejlődőképes e.

Akar e tanulni jobb lenni pontosabb gyorsabb.

És a szerint dől el a sorsa.

Ahol vagyok a másik műszak is gyors de mivel állandóan kerülgetik sürgetik egymást mert mind egyszerre siet meg a többi raktari dolgozót tolják le frusztráltak és olyan parasztok mint amit írt az 1.

2022. ápr. 19. 23:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Ebben a szakmában benne van az, hogy ha valamit lever vagy leejt azt neki kell kifizetnie teljesen?
2022. máj. 11. 10:13
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

A cegeknek szokott lenni biztosítása, így általaban kb 100ezerig kell megteríteni a kárt.

De ez függ több mindentől.

Mennyire van emberhiány a cegnèl?

Mert ha van akkor félnek hogy kilépsz ha a nyakadba varrnak 1 kilót.

Mennyire vagy jó nélkülözhetetlen tapasztalt targoncás.

Mert ha nem vagy az akkor fizetsz és még ki is rúgnak.

És hogy milyen régen vagy a cégnél.

Ahol én vagyok ott az első évben kifizetetik a kilót ha zúzol és bizonyíthatóan a figyelmetlenséged miatt történt.

Utána viszont el lehet simítani.

Függ még attól hogy az áru be van e már vetelezve vagy még nincs.

Ha be van es még kamera is veszi akkor nincs mit tenni.

Ha még nincs bevetelezve akkor viszont megoldható.

És akkor ott van az idő.

Egy év után akikkel dolgozol a raktarosokon ketesztül a vezetőkig az ismerősed barataid lesznek általában.

Nekik sem lesz érdekük hogy kiszúrjanak veled.

De ahhoz hogy ebbe a statuszba kerülj tényleg jónak kell lenned. Gyors pontos raktaron belül mindent tudó minden folyamatot ismerő nélkülözhetetlen forma.

2022. máj. 11. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!