NKE-HHk katonai vezetői, logisztikai vagy infokommunikációra készülök. Mik a kilátásaim ha elvégzem? itt a fizetésre gondolok.
#1 Tudod van akit nem csak a pénz motivál, hanem szeretné mondjuk a hazáját szolgálni. Én is kerestem 19évesen 750-800ezret/hónap, de simán ott hagytam és inkább beálltam a seregbe harmad ennyiért.
Kérdező, ezek elég különböző irányzatok. Csak te tudod eldönteni, hogy melyik a megfelelő neked. Azt javaslom nézz jól utána a szakoknak,de ha mégis rosszul döntenél az alapkiképzés idején még tudsz váltani, ha jól tudom.
#5 Nem.
#4 Bármelyik fodrász vagy kőműves nem rak zsebre. És azért tisztázzuk, hogy tisztként azért nem keres ám olyan rosszul az ember. A netto 400ezer mellé járni fog egy 80ezer forintos lakhatási támogatás/kajapénz/nyelvpótlék/ha van gyerek vagy házastárs még arra is. Egy rakat plusz lóvé. VISZONT A LEGFONTOSABB még mindig az első mondatom. "Tudod van akit nem csak a pénz motivál, hanem szeretné mondjuk a hazáját szolgálni."
Nagyon beszűkült már meg ne haragudj de butus látásmód az hogy: "PÉNZ,PÉNZ,PÉNZ, Aki mást tart szem előtt az hülye"
De ne aggódj, majd kinövöd.
#3 félreértés ne essék, ha a pénz motiválna akkor nem a katonaságnál bolyongnék, csupán csak érdeklődtem ami nem azt jelenti hogy pénz pénz pénz. Kérdést azért tettem fel, hogy legyen némi kilátásom ezügyben.
Többieknek pedig köszönöm szépen!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!