Átlagosan mennyi időbe telik Budapesten állást találni?
Szeretnék felköltözni Budapestre egy albérletbe, és úgy munkát keresni, ugyanis vidéken, ahol élek a biztos nyomor vár. Fogalmam sincs, hogy milyen hamar tudnék rendes munkát találni.
(Nem akarok válogatni. Minden jó amit sima érettségivel lehet végezni, csak az emeléssel járó fizikai munkát nem tudnám vállalni, a beteg gerincem miatt).
Van egy kevéske összespórolt pénzem, de nem tudom, hogy mekkora kiadásokkal kell számolnom addig míg munkába nem tudok állni.
Attól függ pl.: bolti eladónak tuti felvennének, mert nagyon hiány van. Irodai munkára inkább keresnek olyat, akinek van is valamilyen papírja.
Én mikor gyed után visszamentem dolgozni, pénzügyi területen kb másfél hónap után találtam, úgy,hogy nem szakadtam bele az álláskeresésbe és válogatós is voltam.
Érettségi, okj alkalmazott grafika, a nyelvismeretemet jelenleg képzem. Németet tanultam, de mivel nem használtam, elkopott a tudásom. Az angol tanulása gyorsabban megy.
Munkatapasztalatom csak annyi amennyit szezonmunkában a Balatonon össze tudtam szedni az iskolai nyári szünetek alatt. Szóval az sem egy kiterjedt tapasztalat és csak a vendéglátáson belül mozog.
Kapcsolataim Bp-en nincsenek.
Remote munkák is vannak, én Debrecenben élek és pesti cégnél dolgozom home-officeban.
Havi 1-2x kell felutaznom.
Sz@r melót pillanatok alatt, raktáros, eladó. (nettó 220-280e)
Irodai melókra 100 feletti a jelentkező 1 állásra.
Én azt mondom, ha jót akarsz és normális bért, akkor, fél év.
Ha bérigényben letolod a gatyádat, akkor hamarabb.
"Nem gáz ha eltelik több hónap álláskereséssel?"
Ez mindig attól függ, hogy tudod-e finanszírozni.
Én inkább csak egy jobbat vállalok el, amiből normálisan megélni, félretenni is tudok, másképpen mondjuk hónapról-hónapra vegetálni nincs értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!