Valaki szól a Telekomosoknak, hogy ELTE-n nincs 5 éve GTK? :D
Alkalmazott közgáz már volt, de persze nem valószínű, hogy arra gondoltak, mert azon nem sok vállalati pénzügy volt.
Ráadásul Lóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóránd :D
Számomra nem is ez a vicces, mert egy ártatlan baki, hanem ha valaki 5 évet lehúz egy olyan komoly helyen, ahol M&A projekteket vezet, mégis ki a jó istent érdekli, hogy hova járt fél évtizede?
Az a tapasztalat, amit munkával szerzett, össze sem hasonlítható azzal, ami az iskolapadban ragadt rá. Mert csinált Corvón egy üzleti tervet egy lángosozóról? Ne már :DD
Nem tudom miért van ez a ratyiskodás Magyarországon, hogy honnan van a papírod, amikor nemzetközileg minden egyetemünk a béka segge alatt, az Indiai egyetemek mögött több száz helyezéssel.
Amit meg itt GYK-n nyávognak egyesek, hogy jaj Corvinus, ELTE, BGE gagyi, Kodolányi, Milton fogyatékosképző, én vagyok a felsőbbrendű, mert az ELTEn puskáztam, nem a Miltonon, megyek kinyalom magamat :P Na ettől hányingerem van.
Amerikában ha van tapasztalatod, senkit sem érdekel hova jártál. A Goldman CEO-ja is noname fősulira járt, viccelni is szokott vele, Warren Buffet szintén. Bár az MBA-t már a Columbián csinálta.
Több, mint 2 éve működik, úgyhogy egy mesterképzést már el lehetett ott végezni. Tapasztalata pedig korábbról is lehetett valakinek.
Persze biztos vagyok benne, hogy nem számolgatták, hogy hogy jön ki a matek, mielőtt összerakták ezt a hirdetést. Viszont szerintem nem is nagyon számít.
"ezekkel egyenrangú"
lol, szánalmas. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!