Mennyit keres egy katona?
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy mennyit keres egy katona érettségi nélkül és, milyen juttatàsok jàrnak az alap fizetésen kìvül(ha jàrnak)? Gondolok itt példàul arra, hogy gyermekek utàn jàr-e valami stb.
Konkrétan katonàk vàlaszaira vagyok kìvàncsi, mert mindenhol màst olvasok a plusz juttatásokkal kapcsolatban.
Szerettek-e katonànak lenni? Miért vàlasztottàtok ezt a pàlyàt?
Még annyit kérdeznék, hogy mennyire szigorù a felvételi követelmény? Persze olvastam róla de kìvàncsi vagyok, hogy gyakorlatban is úgy működik-e?
Ha példàul nem tudnám lefutni szint idő alatt a tàvot( le tudom egyébként) akkor egyből "ki is vàgnak"?
Érettségi nélkül br. 255, nettó ~170k
iranyasereg.hu/illetmeny/
Ja és azért a minimumot érdemes elérni a felvételi során, mert nem fogják átrugdosni az embert, ahogy a kiképzésen sem. Nőknek van könnyítés de amúgy nem tudom minek, mert utána már azt vallják, hogy a honvédségnél nincsen nő. Azaz nem fognak kivitelezni velük.
Én amúgy is a pszichológia miatt aggódnék, mert ott szűrik ki a legtöbb embert.
Köszönöm a vàlaszaitokat.
Ki tudnàd fejteni, hogyan és milyen alapon szűrik ki a pszichológiai miatt az embereket?
Lehet rosszul szűrtem le de te katona vagy?
Ha igen szereted?
Az iskolai végzettségtől függ, legjobban.
Érettségi nélkül max: minimálbér.
Katonáknak nem kell érettségi. A jó katona sík hülye és kérdés nélkül teljesíti a legidiótább parancsokat is.
Épeszű ember nem is megy katonának!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!